Χούμους με αβοκάντο και σπανάκι

Χούμους με αβοκάντο και σπανάκι

Υλικά
2 1/2 φλ. τσαγιού ρεβίθια βρασμένα
1 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι
1 ώριμο αβοκάντο
Χυμό από ένα λεμόνι
1 κ. γλ. αλάτι
3 κ. σ. ελαιόλαδο
3 κ. σ. νερό
2 κ. σ. ταχίνι
1 σκελίδα σκόρδου
1/2 κ. γλ. κύμινο
1/2 κ. γλ. πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προσθέστε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ή ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας.
Βήμα 2
Ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε ένα μείγμα με λεία υφή.
Βήμα 3
Δοκιμάστε και προσθέστε περισσότερο αλάτι, πιπέρι ή χυμό λεμονιού εάν χρειαστεί.
Βήμα 4
Σερβίρετε με ελαιόλαδο, σουσάμι και φρέσκα βότανα.
Βήμα 5
Φυλάξτε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο και καταναλώστε το εντός 3 ημερών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα