ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ 
1/2 κιλό ρεβύθια
3 κουταλάκια σόδα
2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
αλεύρι
1 αυγό
αλάτι, πιπέρι, βασιλικό
λάδι για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε τα ρεβύθια και τη σόδα από βραδύς σε χλιαρό νερό
Την επόμενη μέρα, τα ξεπλένετε και τα πολτοποιείτε στο μίξερ
Σε ένα μπώλ βάζετε τα ρεβύθια, το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και βασιλικό
Ανακατεύετε πολύ καλά να γίνουν μία ζύμη και πλάθετε τους κεφτέδες
Τους βουτάτε σε αυγό και μετά σε αλεύρι
Τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα