ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟ
ΥΛΙΚΑ
για τη ζύμη
• 4 κούπες αλεύρι
• 1/3 κούπας λάδι
• 1 1/3 κούπας νερό
• 1/2 κουταλάκι αλάτι
για τη γέμιση
• 240 γρ. χαλούμι
• 3 κουταλιές ψιλοκομμένο δυόσμος
• 2 αυγά
• πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε στο μίξερ το αλεύρι, το λάδι, το αλάτι και το νερό και τα ζυμώνουμε. Αφήνουμε τη ζύμη για 1/2 ώρα. Ανακατεύουμε σ' ένα μπολ τα υλικά της γέμισης. Ανοίγουμε τη ζύμη σε μεγάλο φύλλο ή πολλά μικρά (όχι πολύ ψιλό). Βάζουμε τη γέμιση, τα τυλίγουμε και τα τηγανίζουμε.
Καλή επιτυχία!
<< ... Περισσότερες Συνταγές... >>