Μους σοκολάτας με αβοκάντο και μπανάνα

Μους σοκολάτας με αβοκάντο και μπανάνα

Υλικά
2 πολύ ώριμες μπανάνες, ξεφλουδισμένες, ψιλοκομμένες
2 ώριμα αβοκάντο, τη σάρκα τους
2 κ. σ. βούτυρο φουντουκιού ή αμυγδάλου
1/2 φλ. τσαγιού ακατέργαστη σκόνη κακάο
2 κ. σ. γάλα καρύδας
1/4 φλ. τσαγιού δάκρυα σοκολάτας
Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε την μπανάνα, το αβοκάντο, το βούτυρο ξηρών καρπών, τη σκόνη κακάο, το γάλα καρύδας και μια πρέζα αλάτι σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 2
Ρίξτε σε ένα ρηχό πιάτο, καλύψτε και ψύξτε για 30 λεπτά ή μέχρι να δέσει η μους σας.
Βήμα 3
Πασπαλίστε με τα δάκρυα σοκολάτας ή ξηρούς καρπούς και απολαύστε.