Η κυρία Ρόζα ειναι μόνιμος κάτοικος Σικίνου. Μένει στο Χωριό, μαγειρεύει υπέροχα. Δοκιμάσαμε την πορτοκαλόπιτα της (όπως τη λεει) και ήταν η καλύτερη που έχουμε φάει ποτέ! Την παρακαλέσαμε να μας δώσει τη συνταγή.
Υλικά
10 φύλλα κρούστας
1 ποτήρι λάδι (χρησιμοποιεί εκείνη) ή σπορέλαιο
1 ποτήρι ζάχαρη
4 αυγά
Ξίσμα από 4 πορτοκάλια (το μισό ξισμα στο σιρόπι και μισό στο μίγμα)
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Σιρόπι:2 ποτήρια ζάχαρη και 3 ποτήρια νερό που βράζουμε για 10 λεπτά (δεν πήζει)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Ourlife
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News
Μοιραστέιτε το