Προγνωστικά Roland Garros: Μεντβέντεφ και Γάλλοι

Προγνωστικά Roland Garros: Μεντβέντεφ και Γάλλοι

Roland Garros πράξη τρίτη και μετά από δύο συνεχόμενες εκπληκτικές ημέρες στα προγνωστικά του Betmarket.gr. Ο πρώτος γύρος συνεχίζεται στο Παρίσι, όπως και επιτυχημένα προγνωστικά μας, με τον Αλκαράθ να μας επιβεβαιώνει πλήρως, κάνοντας τρομερή εκκίνηση στο Roland Garros.

Οπότε και εμείς θέλουμε να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη υπόσταση στο θετικό μας σερί και συνεχίζουμε. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι το τελευταίο μεγάλο όνομα που μπαίνει στην αρένα για την πρεμιέρα του με τον Σέιμποθ Γουάιλντ. Ο Βραζιλιάνος ήρθε από τα προκριματικά και η αλήθεια είναι πως το στιλ του έρχεται σε αντίθεση με αυτό του Μεντβέντεφ. Ένας παίκτης που θέλει να επιτεθεί απέναντι στον καλύτερο counterpouncher.

Οι εταιρίες όμως έχουν κάνει ένα μικρό λαθάκι στο διάβασμά τους, δίνοντας ψηλά το line των άσων. Γιατί το έκαναν αυτό; Γιατί αφενός ο Βραζιλιάνος είχε 17 στα προκριματικά, αφετέρου ο Ρώσος πέρσι στο Roland Garros μέτρησε σχεδόν 7 μέσο όρο στα 4 παιχνίδια του. Εξ ου και το line μπήκε στο 13.5 από τη stoiximan. Ποιο είναι όμως τώρα το λάθος;

Αρχικά οι στοιχηματικές εταιρίες δεν υπολόγισαν καθόλου τον τρόπο παιχνιδιού του Μεντβέντεφ. Σε αργά χωμάτινα κορτ θα σταθεί 4-5 μέτρα πίσω από τη βασική γραμμή για να μπορεί απλώς να βάζει ρακέτα και να επιστρέφει μπάλες. Είναι πρακτικά αδύνατο να του κάνεις αρκετούς άσους όταν παίζει εκεί. Οι σχεδόν έξι που μετρούσε ο Γουάιλντ πιθανώς να μείνουν... μισοί, γιατί δε νομίζω να μπορέσει να περάσει πάνω από 2-3.

Ο Μεντβέντεφ που πραγματοποιεί την καλύτερη clay season της καριέρας του και έρχεται με τίτλο (όσο νωρίτερα κλείσει το ματς τόσο καλύτερα) είναι επίσης ένας καλός σέρβερ, όμως ακόμα και πέρσι όπως είδατε, δεν ξεπερνούσε τόσο τους μέσους όρους ώστε με δικό του διψήφιο να υπερβεί το line. Συν τοις άλλοις, άπαντες γνωρίζουν το πόσο βαριές είναι φέτος οι μπάλες, κάτι που στερεί ακόμα περισσότερο τα χιλιόμετρα στο σερβίς. Η λογική, λοιπόν, στο Roland Garros πηγαίνει τα προγνωστικά μας στο under 12.5 των άσων με απόδοση 1.93.

Από το αντρικό ταμπλό είναι αλήθεια πως δύσκολα ξεχωρίζει κάτι καλό, μιας και δεν υπάρχει εύκολα κάποιος να βασίσουμε πάνω μια έκπληξη. Το over στο Σερούντολο εναντίον Μουνάρ ήταν μια σκέψη, όμως ο Ισπανός πραγματοποιεί κακή σεζόν, παρότι στην ουσία ζει μόνο στο χώμα και το 2-0 σε βάρος του από τον Αργεντίνο μας κρατάει πίσω το χέρι.

[media name="novibet" text="Novibet: To Roland Garros με ενισχυμένες αποδόσεις" link="/redirect/?name=novibet-deep&goto=https://www.novibet.gr/stoixima/prosfores/acca-promo-roland-garros-300523" terms="Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις" button="Κλικ εδώ"]

Οι Γάλλοι... ξανάρχονται

Αν πόνταρα σε κάτι, με αρκετή δόση ρίσκου καθώς μιλάμε για ένα και μόνο σετ, θα ήταν στο παιχνίδι του Μονφίς με τον Μπάεζ. Ο Γάλλος μπήκε με protected ranking στο Παρίσι αλλά πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση στη Λυών κόντρα στον Κατσίν, όπου πήρε με 6-2 το πρώτο σετ μέχρι να ηττηθεί 2-1.

Όσο έχει καύσιμο το ρεζερβουάρ, ο Μονφίς μπορεί να κάνει... ζημιά, ειδικά μπροστά στο κοινό του και σε ένα γήπεδο που τον στηρίζει πάντοτε. Να κάνει ένα break στο 1ο σετ, που θα έχει και δυνάμεις, προσφέρει 1.70 στη Stoiximan, ώστε να συμπληρώσει τις δυάδες μας στα προγνωστικά του Roland Garros.

Η εμπιστοσύνη στους Γάλλους όμως δε σταματά εκεί. Η Νταϊάν Παρί μεταμορφώνεται όταν παίζει στο Roland Garros, όπου την περσινή σεζόν έφτασε ως τον 3ο γύρο. Για να το πετύχει τότε αυτό χρειάστηκε να βγάλει την κάτοχο του τίτλου, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Αυτήν τη φορά απέναντί της θα σταθεί η Ανχελίνα Καλίνινα, που μόνο έτοιμη δε θεωρώ ότι είναι. Η Καλίνινα έφτασε ως τον τελικό της Ρώμης, όμως εκεί αποχώρησε τραυματίας δίνοντας τον τίτλο στην Ριμπάκινα. Σε τόσο μικρό διάστημα είναι δύσκολο να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς και θα είναι σαφώς επηρεασμένη.

Αν συνυπολογίσει κανείς το πόσο επιθετικά θέλει να παίξει η Παρί από τη βασική γραμμή και την υποστήριξη που θα έχει από το κοινό της πατρίδας της, ξαφνικά το 3.45 φαντάζει αρκετά μεγάλο και θα το επιλέξουμε στα προγνωστικά Τένις.

Προγνωστικά Roland Garros - Betmarket επιλογές

Μονά Stoiximan

(Γ) - 30/5 - 12:00 - Καλίνινα - Παρί: 2 (3.45) 

(Α) - 30/5 - 14:00 - Σέιμποθ Γουάιλντ - Μεντβέντεφ: Under 12.5 άσοι (1.93) 

Δυάδα Stoiximan

(Α) - 30/5 - 21:15 - Μονφίς - Μπάεζ: Μονφίς να κάνει break στο 1ο σετ (1.70)

(Α) - 30/5 - 14:00 - Σέιμποθ Γουάιλντ - Μεντβέντεφ: Under 12.5 άσοι (1.93)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα