Παναθηναϊκός - Βόλος: Εύκολα οι πράσινοι στο 1.90

Παναθηναϊκός - Βόλος: Εύκολα οι πράσινοι στο 1.90

Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των play-off της Stoiximan Superleague είναι το Παναθηναϊκός - Βόλος. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας υποδέχεται τον ουραγό αυτού του μίνι πρωταθλήματος και φυσικά είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές φέτος, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να κερδίζει σε όλες.

Παναθηναϊκός - Βόλος

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έφυγε αλώβητος από την «Αγιά Σοφιά» και παρέμεινε στην πρώτη θέση της Stoiximan Superleague. Έρχεται λοιπόν από θετική εμφάνιση, πήρε τις απαραίτητες ανάσες στη διακοπή και είναι έτοιμος για ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Βόλο. Οι πράσινοι έχουν βρει τον ιδανικό αντίπαλο στους Θεσσαλούς καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις φέτος, μετρούν τέσσερις νίκες και έχουν καταφέρει να σκοράρουν συνολικά 12 γκολ, ενώ δέχθηκαν μόλις ένα.

Βόλος

Ο Βόλος στην πρεμιέρα των play-off ηττήθηκε πολύ εύκολα με 0-3 από τον Ολυμπιακό και φάνηκε πως θα περάσει δύσκολα στους επόμενους αγώνες. Παρουσίασε αρκετά αμυντικά κενά και έδειξε πως δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις στημένες φάσεις. Επιθετικά δεν απείλησε καθόλου, καθώς τελείωσε το τελευταίο του παιχνίδι με μηδέν τελικές στο στόχο και γενικότερα έχασε με... κάτω τα χέρια. Η γενικότερη παρουσία των φιλοξενούμενων στα παιχνίδια με τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα είναι πραγματικά κακή και σπάνια καταφέρνει να σκοράρει ή να δεχθεί λιγότερα από τρία τέρματα.

Προγνωστικά: Παναθηναϊκός - Βόλος

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι εμφανέστατη και οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν εύκολο έργο. Ο άσος βρίσκεται σε αρκετά χαμηλή απόδοση κι έτσι θα ψάξουμε πιο σύνθετες επιλογές. Η επίθεση του Βόλου δεν πείθει καθόλου και το γεγονός πως δεν είχε ούτε μία τελική στην αντίπαλη εστία κόντρα στον Ολυμπιακό, μας δείχνει πως δύσκολα θα απειλήσει την εστία του Μπρινιόλι. Έτσι, η επιλογή που έχει τη μεγαλύτερη αξία στα προγνωστικά ποδοσφαίρου (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά για όλους τους σημαντικούς αγώνες της ημέρας) είναι, μέσω betbuilder, το 1 με χάντικαπ -1 & no goal σε απόδοση 2.17.

Παναθηναϊκός - Βόλος: Προγνωστικά Betmarket

02/04, 18:00 Βόλος - Παναθηναϊκός 1 -1 & no goal @2.17

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα