Betsson Superleague 2: Η αγωνιστική κλείνει με ντέρμπι

Betsson Superleague 2: Η αγωνιστική κλείνει με ντέρμπι

Η 15η αγωνιστική της Betsson Superleague 2 κλείνει με ένα πολύ δυνατό ντέρμπι, ανάμεσα σε Κηφισιά και Απόλλων Σμύρνης.

Betsson Superleague 2: Ντέρμπι στον Νότιο όμιλο

Κηφισιά - Απόλλων Σμύρνης

* Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για το Κύπελλο, στις αρχές του Οκτώβρη, με την Κηφισιά να παίρνει τη νίκη (0-2) και την πρόκριση.

Η Κηφισιά βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει καταφέρει να χτίσει μία σημαντική διαφορά, επτά βαθμών, από τη δεύτερη θέση. Κατά τη διάρκεια της διακοπής έπαιξε δυνατά φιλικά και διατηρήθηκε σε καλή κατάσταση, ενώ στην επανέναρξη συνέχισε από εκεί που σταμάτησε καθώς πήρε ακόμη μία νίκη. Το βαθμολογικό κίνητρο στη σημερινή αναμέτρηση είναι διπλό, καθώς αρχικά θέλει να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας, όμως επίσης θέλει και να βγάλει τον Απόλλων από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Απόλλων είναι στην τέταρτη θέση και έχει μια διαφορά 9 βαθμών από την πρώτη. Αυτό σημαίνει πως εδώ παίζει τα ρέστα του για τον στόχο της ανόδου από την Betsson Superleague 2, καθώς αν κερδίσει πάει στο -6 και αν χάσει στην ουσία βγαίνει εκτός μάχης. Στην επιστροφή του στη δράση δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΟΦ Ιεράπετρας, εντός έδρας και το ντεμπούτο του Βοσνιάδη δεν συνδυάστηκε με νίκη. Η συνολική εκτός έδρας παρουσία της ομάδα είναι καλή (5-1-0), όμως όλες οι νίκες ήρθαν κόντρα σε ομάδες που είναι στη μάχη του υποβιβασμού.

Η αναμέτρηση μπορεί να θεωρείται ντέρμπι, όμως έχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο στην έδρα τους και συνολικά δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλο. Ο Απόλλων έχει νέο προπονητή και ακόμη δείχνει να είναι σε μία περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν επιλογή, παρά να παίξουν κλειστά και να προσπαθήσουν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Η Κηφισιά υπερέχει σε ποιότητα και συνολικά αναμένεται να είναι πιο επικίνδυνη, οπότε θα παίξει το παιχνίδι της και θα περιμένει περισσότερο τα λάθη του αντιπάλου. Αν πάντως προηγηθούν οι γηπεδούχοι, τότε περιμένουμε να ρισκάρει ο Απόλλων.

Ακόμη, είδαμε πως στα παιχνίδια και των δύο την προηγούμενη αγωνιστική επιβεβαιώθηκε η επιλογή 2-3 γκολ. Ενώ, βγήκε τόσο στα δύο τελευταία παιχνίδια του Απόλλων πριν τη διακοπή και σε αρκετές εντός έδρας αναμετρήσεις της Κηφισιάς. Τέλος, 2-3 γκολ είχαμε και στο φετινό παιχνίδι κυπέλλου των δύο ομάδων.

Έτσι, η επιλογή που ξεχωρίζει στα προγνωστικά ποδοσφαίρου (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου για όλα τα ενδιαφέροντα παιχνίδια) του ντέρμπι είναι το combo 1Χ & 2-3 γκολ σε απόδοση 2.40.

Επιλογές Betsson Superleague 2

20/03, 15:15 Κηφισιά - Απόλλων Σμύρνης 1Χ & 2-3 γκολ @2.40

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα