Προγνωστικά Stoiximan Superleague: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Προγνωστικά Stoiximan Superleague: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι κορυφής, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Stoiximan Superleague και δε θα μπορούσαν να λείπουν τα προγνωστικά.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ

H ΑΕΚ μπαίνει πληγωμένη στα play-offs, καθώς στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας δέχθηκε την πρώτη της ήττα στην «Αγιά Σοφιά», από τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με ρυθμό και φάσεις, όμως η ΑΕΚ αν και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες ήταν άστοχη. Αντίθετα ο αντίπαλος, ο οποίος είχε και την τύχη με το μέρος του, ήταν αρκετά πιο αποτελεσματικός κι έτσι πήρε τη νίκη.

Περιθώρια για δεύτερη συνεχόμενη απώλεια δεν υπάρχουν, ειδικά στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό. Με νίκη εδώ η Ένωση ανεβαίνει ξανά την πρώτη θέση και παίρνει το πάνω χέρι στη μάχη του πρωταθλήματος. Αναμένεται λοιπόν για ακόμη ένα παιχνίδι να αγωνιστεί σε υψηλό ρυθμό και με αρκετά επιθετική προσέγγιση, όμως το θέμα είναι πως θα πρέπει να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο Βίντα είναι τιμωρημένος και θα απουσιάζει σίγουρα. Επίσης, η ετοιμότητα του Μουκουντί θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αν και οι πιθανότητες είναι υπέρ του. Τέλος, ο Λιβάι Γκαρσία μπήκε στην αποστολή αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος και ίσως προφυλαχθεί ξανά.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σημαντικό διπλό στην έδρα του Ατρομήτου και μπαίνει στα play-offs με ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (5-1-0). Στο Περιστέρι έκανε μία καλή εμφάνιση, είδε τον Ιωαννίδη να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να δίνει τη λύση για ακόμη μία φορά, ενώ κράτησε ξανά την εστία του ανέπαφη.

Η εικόνα του στα τελευταία ντέρμπι, με τους ανταγωνιστές του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν ήταν καλή. Δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα έξι τελευταία, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ στα περισσότερα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Η λογική λέει πως εδώ θα είναι ευχαριστημένος και με την ισοπαλία, η οποία θα τον κρατήσει στην κορυφή. Έτσι, περιμένουμε από τον Γιοβάνοβιτς να επιλέξει μια αμυντική προσέγγιση και να παίξει με πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα.

Σχετικά με τα αγωνιστικά νέα, εκτός θα είναι ο Σάρλια, ενώ οριακά προλαβαίνει ο Σπόραρ.

Προγνωστικά: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Πρόκειται για τον ντέρμπι κορυφής της Stoiximan Superleague κι έτσι αναμένεται να είναι μία μεγάλη μάχη. Μπορεί αμφότερες να έχουν έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως η πίεση είναι περισσότερο στην πλευρά της ΑΕΚ καθώς αυτή παίζει στην έδρα της. Οι δύο ομάδες έχουν τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και προσέγγισης των αγώνων, με τους γηπεδούχους να παίζουν επιθετικά και τους φιλοξενούμενους να χτίζουν την τακτική τους πάνω στον αντίπαλο.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ και γι' αυτή θα παίξει, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα είναι ευχαριστημένος με δύο αποτελέσματα. Η Ένωση έχει αποδείξει πως στην καλή της μέρα μπορεί να σπάσει οποιαδήποτε άμυνα κι έτσι εδώ περιμένουμε τουλάχιστον επιθετικά να είναι αποτελεσματική. Στην άμυνα έχουν και οι δύο ομάδες απουσίες, οπότε δύσκολα το παιχνίδι θα μείνει στο μηδέν.

Η επιλογή που ξεχωρίζει στα προγνωστικά ποδοσφαίρου (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε όλα τα προγνωστικά ποδοσφαίρου της ημέρας) είναι το combo 1Χ & over 1.5 σε απόδοση 1.82.

19/03, 21:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1Χ & over 1.5 @1.82

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα