Κουπόνι Τετάρτης: Πρέμιερ Λιγκ, Κύπελλα και Euroleague

Κουπόνι Τετάρτης: Πρέμιερ Λιγκ, Κύπελλα και Euroleague

Καθημερινά στις 09.00 το πρωί μπορείτε να διαβάζετε στο Betmarket.gr όλα τα στοιχηματικά νέα της ημέρας, ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ενισχυμένων αποδόσεων και τις σημαντικότερες πτώσεις αποδόσεων από το κουπόνι ΟΠΑΠ (κάνοντας κλικ στον κόκκινο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας).

Αμιγώς στοιχηματικό το κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης με δράση σε Πρέμιερ Λιγκ, Κύπελλα και φυσικά δεν απουσιάζει το μπάσκετ & η Ευρωλίγκα!

Απόρθητο φρούριο το «Ολντ Τράφορντ», 10/12 σκοράρει ο Ράσφορντ

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε το εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λιντς (22:00, Nova Premier League), με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να έχουν μετατρέψει την έδρα τους σε απόρθητο φρούριο, καθώς μετράνε 13 διαδοχικές νίκες! Η Λιντς βρίσκεται σε κακή κατάσταση (0-3-4 το σερί σε επίπεδο πρωταθλήματος), γεγονός που οδήγησε στην απόλυση του τεχνικού Μαρς και απόψε στον πάγκο της θα πορευθεί με 3 υπηρεσιακούς προπονητές (Σκουμπάλα-Γκαγιάρδο-Άρμας).

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι ο επιθετικός των «Μπέμπηδων» Μάρκους Ράσφορντ διανύει περίοδο φόρμας, καθώς έχει σκοράρει σε 10/12 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της ομάδας του! Η Stoiximan.gr προσφέρει το ενδεχόμενο να είναι ο 1ος σκόρερ του ματς στο 5,90 μέσω των super ενισχυμένων* αποδόσεων της.

Classico στο Κύπελλο Γαλλίας, ολοκληρώνεται η φάση των «16» στο Κύπελλο Γερμανίας

Αγωνιστική δράση και στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας, με 7 ματς στο πρόγραμμα, εκεί όπου ξεχωρίζει φυσικά το Classico ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Η αγορά δείχνει μια τάση προς τον άσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει από τις αρχικές τιμές του 3,80 στο 3,24 κατά μέσο όρο.

Ολοκληρώνεται η φάση των «16» στο Κύπελλο της Γερμανίας με δύο αναμετρήσεις, Νυρεμβέργη - Φορτούνα Ντίσελντορφ και Μπόχουμ - Ντόρτμουντ.

Ρεάλ για... (ακόμη έναν) τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων δεσπόζει ο 2ος ημιτελικός ανάμεσα στη Αλ Αχλί και τη Ρεάλ Μαδρίτης (νοκ άουτ ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι, ο νικητής αντιμετωπίζει την Αλ Χιλάλ), με την ομάδα της Αιγύπτου να πραγματοποιεί την 8η συμμετοχή της στον συγκεκριμένο θεσμό και να έχει πάρει την 3η θέση τρεις φορές στο παρελθόν (2006,2020,2021). Η «Βασίλισσα» έχει ως στόχο ακόμα... έναν τελικό στη διοργάνωση, την οποία έχει κατακτήσει 4 φορές (2014, 2016, 2017, 2018).

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η αγορά δείχνει την προτίμηση της στο Under 2,5, το οποίο δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες και από το αρχικό 2,33 πλέον βρίσκεται στο 2,13.

Οι σημαντικότερες μεταβολές αποδόσεων του κουπονιού

Πέρα από το Under 2,5 στο Αλ Αχλί - Ρεάλ Μαδρίτης και τον άσο της Μαρσέιγ, άλλες εξίσου σημαντικές μεταβολές αποδόσεων είναι:

  • Στο Κύπελλο Πορτογαλίας ο άσος της Ακαντέμικο Βισέου από το 11,93 στο 9,99 (πτώση 16,31%).
  • Στην 4η κατηγορία της Γερμανίας η Χέρτα Βερολίνου ΙΙ από το 3,50 στο 2,90 (πτώση 17,14%).
  • Στο Youth League η Χάιντουκ Σπλιτ από το 2,56 στο 2,15 (πτώση 16,03%).
  • Στο Κόπα Λιμπερταδόρες η Ελ Νασιονάλ από το 3,44 στο 2,82 (πτώση 18,09%).

Ευρωλίγκα: Συνεχίζει... ακάθεκτος ο Ολυμπιακός

Στο μπάσκετ και την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Άλμπα Βερολίνου (21:00, Nova Prime), με τους «Ερυθρόλευκους» να θέλουν να πετύχουν την έκτη διαδοχική νίκη τους στη διοργάνωση.

Οι στοιχηματικές εταιρίες (κάνοντας κλικ στον κόκκινο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες) καθιστούν την ομάδα του Μπαρτζώκα ως το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης, με τη Novibet να προσφέρει το «διπλό» στο 1,46.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα