Οδηγός E-Wallets: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οδηγός E-Wallets: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Betmarket.gr σας παρουσιάζει τον απόλυτο οδηγό για τα E-Wallets.

Τι είναι, πως χρησιμοποιούνται και ποια πλεονεκτήματα έχουν τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (E-Wallets). Ο απόλυτος οδηγός του BetMarket.gr.

Σε μία εποχή όπου η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς ολοένα και περισσότεροι νέοι τρόποι συναλλαγών προστίθενται στις υπηρεσία των ανθρώπων. Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και στην περίπτωση των στοιχηματικών εταιριών.

Πέρα από τους συνηθισμένους τρόπους κατάθεσης και ανάληψης (πιστωτική και χρεωστική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα κτλ) τα τελευταία χρόνια η πλειοψηφία των στοιχηματικών site έχει συμπεριλάβει στις υπηρεσίες της και τα e-wallets ή ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

Ειδικότερα τώρα που η πανδημική κρίση και η ανάγκη εξ αποστάσεως συναλλαγών φέρνουν με ταχύτητα το ένα άλμα μετά το άλλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό των τραπεζών.

Τι είναι τα E-Wallets

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια ή e-wallets είναι σαν online «τραπεζικοί λογαριασμοί» που σας επιτρέπουν να διατηρείτε τα χρήματα σας και να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας γρήγορα και με ασφάλεια. Τα e-wallets χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.

Σημαντικό να σημειώσουμε πως μπορείτε να μετακινήσετε ανά πάσα στιγμή τα χρήματά σας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια είτε στον πραγματικό τραπεζικό λογαριασμό σας, είτε κατευθείαν στα χέρια σας (μέσω ATM μετά από την έκδοση της κάρτας σας) και αυτό με ελάχιστη χρέωση.

Είναι ασφαλή τα E-Wallets;

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι απολύτως ασφαλή, αφού πίσω από αυτά βρίσκονται κορυφαίοι διεθνείς χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, εισηγμένοι στο χρηματιστήριο.

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως είναι πιο ασφαλή ακόμα και από τράπεζες κρατών. Ωστόσο, όταν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ηλεκτρονικό πορτοφόλι θα πρέπει να προσέχετε και να τηρείτε τις διαδικασίες ασφαλείας. Οτι ακριβώς δηλαδή ισχύει και σε άλλες ηλεκτρονικές συναλλαγές (internet banking κτλ).

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως στην κατεύθυνση μεγαλύτερης ασφάλειας τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν εισάγει τα τελευταία χρόνια την δυνατότητα ελέγχου ταυτότητας δύο βημάτων. Ετσι, πέρα από τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, για να εισέλθετε στον λογαριασμό μας θα χρειαστεί και ένας ακόμα κωδικός που θα λάβετε μέσω κινητού ή e-mail.

Ποια τα πλεονεκτήματα των E-Wallets

  • Προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και ευελιξία στη διαχείριση των χρημάτων σας από άλλες κάρτες, ειδικά αν παίζετε ταυτόχρονα σε πολλαπλά στοιχηματικά sites.
  • Μπορείτε να έχετε σημαντικό οικονομικό όφελος από την εκμετάλλευση της δυνατότητας δωρεάν μεταφοράς των χρημάτων σας.
  • Επιτρέπουν τη μεταφορά των χρημάτων (μέσω άμεσων συναλλαγών) στην στοιχηματική που δίνει τις καλύτερες αποδόσεις για έναν συγκεκριμένο ή και περισσότερους αγώνες. Για έμπειρους και επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος τα e-wallets αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια τους.
  • Τα e-wallets μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές σε πολλά online καταστήματα πέρα από τις συναλλαγές στοιχηματικών εταιριών. Επίσης, προτιμούνται από ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά και αποτελεί έναν πιο άμεσο και εύκολο τρόπο συναλλαγής σε διάφορες χώρες του κόσμου ενώ δεν εκθέτουν σε κίνδυνο και τον κύριο τραπεζικό τους λογαριασμό.

Ποια E-Wallets να χρησιμοποιήσω;

Στην αγορά υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά πορτοφόλια που παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και θεωρούνται ασφαλή και αξιόπιστα.

Εκεί που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή ώστε να φτάσατε στο σημείο να επιλέξετε σωστά είναι τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Οροι και προϋποθέσεις
  • Προμήθειες στις συναλλαγές

Τα δύο κορυφαία ηλεκτρονικά πορτοφόλια με τους περισσότερους πελάτες στον κόσμο αλλά και αυτά που χρησιμοποιούνται ευρέως από παίκτες του στοιχήματος είναι η Skrill και η Neteller.

Στο Betmarket θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες και για τα δύο ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως και σε ποιες στοιχηματικές μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα