Προγνωστικά Superleague 2: Τριπλέτα επιλογών από το 1,85 μέχρι το 2,08

Betsson Superleague 2 συνέχεια μετά το απόλυτο (3/3) της περασμένης εβδομάδας. Δείτε τις Κυριακάτικες επιλογές του Betmarket.gr.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Betsson Superleague 2 συνέχεια όπου διανύουμε την πέμπτη αγωνιστική. Στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε δει πολύ καλές άμυνες, συλλόγους με έδρες φρούρια και τις ομάδες Β’ του πρώτου ομίλου να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα επιβεβαιώθηκαν και οι τρεις προβλέψεις μας, οπότε πάμε για το back to back.

Παναθηναϊκός Β’ – Πανσερραϊκός

Ο Παναθηναϊκός Β’ έχει ξεκινήσει πολύ θετικά την σεζόν, έχει επιλέξει έναν αρκετά επιθετικό προσανατολισμό και έχει καταφέρει να σκοράρει τα περισσότερα γκολ (11) από όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Βέβαια, όταν επιλέγεις αυτό το στυλ παιχνιδιού υπάρχει ένα μεγάλο ρίσκο στην άμυνα, εκεί που η ομάδα δεν πατάει καλά και έχει δεχθεί επτά γκολ. Καταφέρνει πάντως να παραμένει αήττητος, παρά το γεγονός πως δεν έχει κρατήσει καμία φορά την εστία του ανέπαφη.

Ο Πανσερραϊκός μπορεί να ξεκίνησε με στόχο την άνοδο, όμως μέχρι τώρα τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Οι τέσσερις βαθμοί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι μία κακή συγκομιδή ειδικά αν σκεφτούμε πως στο μοναδικό ντέρμπι που έπαιξε ηττήθηκε με κάτω τα χέρια. Το μεγάλο του πρόβλημα φαίνεται να είναι το γεγονός πως δεν μπορεί να ξεκλειδώσει εύκολα τις κλειστές άμυνες. Ευτυχώς, όταν βρίσκει χώρο είναι αποτελεσματικός και αυτό φάνηκε στο κύπελλο όπου σκόραρε πέντε φορές κόντρα στην Παναχαϊκή.

Οι γηπεδούχοι απ’ ότι έχουν δείξει ενδιαφέρονται να παίξουν επιθετικό παιχνίδι, που κάποιες φορές θυσιάζουν κάποια κενά στην άμυνα. Ενώ, σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια είχαμε αμφίτερμα. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους αμυντικά δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά, καθώς μόνο σε μία περίπτωση κατάφεραν να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη. Η επιλογή του goal/goal είναι σε απόδοση 1.95 και έχει αξία.

Προοδευτική - Κηφισιά

Η Προοδευτική μπορεί να ξεκίνησε τη φετινή της προσπάθεια με ενθουσιασμό, όμως μέχρι τώρα δεν πατάει καλά στο γήπεδο. Μετρά δύο ήττες και μία μόλις νίκη, κόντρα στον αδύναμο ΠΑΟ Ρούφ. Είναι φανερό πως το πρόβλημα της είναι στην επίθεση και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει ακόμη κανένας από τους επιθετικούς της. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να δέσει και να βγάλει την δουλειά της στο παιχνίδι, όμως οι βαθμοί δεν γυρίζουν πίσω.

Η Κηφισιά παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Betsson Superleague 2 και πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσουμε την πορεία της. Ξεκινάμε από το γεγονός πως στις έξι επίσημες αναμετρήσεις της φέτος κέρδισε και δεν δέχθηκε γκολ. Συνεχίζουμε με το ότι έχει παρουσιάσει ένα εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα και η χημεία που έχουν οι παίκτες της στο γήπεδο είναι φοβερή. Απειλεί με πολλούς τρόπους και γενικά στην επίθεση είναι απρόβλεπτη, γεγονός που δυσκολεύει αρκετά τις αντίπαλες άμυνες.

Υπάρχει σαφώς διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά πλέον παίζει μεγάλο ρόλο και η ψυχολογία. Γενικότερα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και σίγουρα θέλουν να επεκτείνουν το σερί που έχτισαν. Δύσκολα θα μπορέσει η Προοδευτική να πάρει κάτι από το παιχνίδι, καθώς αναμένεται να το προσεγγίσει αμυντικά και η Κηφισιά έχει τον τρόπο να ξεκλειδώνει τι κλειστές ομάδες. Το combo 2 & no goal είναι σε απόδοση 2.08 και είναι αξιόλογο.

Διαγόρας Ρόδου - ΠΑΟΚ Β’

Ο Διαγόρας έχει ξεκινήσει πολύ καλύτερα απ’ όσο περιμέναμε και έχει ήδη πάρει δύο νίκες. Τα τρίποντα, βέβαια, ήρθαν κόντρα σε ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία και η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι δεν έπεισαν και τόσο αγωνιστικά κερδίζοντας τα. Μόλις αντιμετώπισαν μία ομάδα που έπαιξε οργανωμένο ποδόσφαιρο, φάνηκαν οι αδυναμίες και ήρθε η ήττα με κάτω τα χέρια. Αν καταφέρει να κερδίζει τις ανταγωνίστριες ομάδες για την αποφυγή του υποβιβασμού θα είναι ευχαριστημένος, όμως έτσι όπως έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι από τις δυνατούς της κατηγορίας.

Ο ΠΑΟΚ Β’ δεν είναι μόνο ότι κέρδισε εύκολα μία από τις διεκδικήτριες του πρωταθλήματος, ούτε ότι είναι αήττητος (3-1-0). Αυτό που μας έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι ο τρόπος που αγωνίζεται. Η δεύτερη ομάδα του δικεφάλου διαθέτει πραγματικά πολύ ταλέντο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις καλές ομάδες της δεύτερης εθνικής κατηγορίας. Νεαροί παίκτες που ξέρουν την θέση τους, γνωρίζονται μεταξύ τους και βρίσκονται με.. κλειστά μάτια.

Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν πιο ολοκληρωμένο σύνολο, έχουν περισσότερες δυνάμεις και με τις τρείς σερί νίκες έχουν και αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία. Μπορεί ο Διαγόρας κάποια στιγμή να είναι ικανός να χτυπήσει τέτοια παιχνίδια, όμως για την ώρα φαίνεται αρκετά δύσκολο. Το 2 βρίσκεται σε απόδοση 1.83 και είναι μια καλή επιλογή.

Betmarket Επιλογές Betsson Superleague 2

  • 15:00 - Παναθηναϊκός Β’ - Πανσερραϊκός - Goal/Goal (1,95)

  • 15:00 - Προοδευτική - Κηφισιά - 2 και No Goal (2,08)

  • 15:00 - Διαγόρας Ρόδου - ΠΑΟΚ Β’ - 2 (1,85)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα