Superleague 2: Δύο ισοπαλίες και... γκολ

Superleague 2: Δύο ισοπαλίες και... γκολ

H Betsson Superleague 2 συνεχίζεται και διανύουμε μία αγωνιστική με πολύ ισορροπημένες αναμετρήσεις. Ανάλυση των παιχνιδιών και προγνωστικά στοιχήματος από το Betmarket.gr.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Αλμωπός Αριδαίας - Μακεδονικός

Ο Αλμωπός ξεκίνησε φέτος με στόχο την παραμονή στη Betsson Superleague 2. Στις πρώτες τρείς αναμετρήσεις της έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα, όμως αντιμετώπισε καλές ομάδες με υψηλότερους στόχους. Στις δύο φετινές ισοπαλίες της κατάφερε να προηγηθεί, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα. Πρόκειται για μία ομάδα που παίζει κλειστά και απειλεί με αντεπιθέσεις, καθώς διαθέτει ικανούς επιθετικούς.

Ο Μακεδονικός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά, με δύο νίκες και αν δεν είχε πάει με αέρα φαβορί στην έδρα του Απόλλων Λάρισας, τότε θα είχε αποφύγει την ήττα. Αποδεικνύεται μέχρι στιγμής πως είναι ομάδα έδρας και θα πρέπει να δουλέψει τις εκτός έδρας εμφανίσεις του. Το γεγονός πως.. την πάτησε την προηγούμενη φορά μακριά από το «σπίτι» του σημαίνει πως σε αυτή την αναμέτρηση θα είναι πιο υποψιασμένος και προσεκτικός.

Αναμένεται μία ισορροπημένη αναμέτρηση, χωρίς να υπάρχει το μεγάλο φαβορί. Ουσιαστικά, αμφότερες έχουν ως στόχο την παραμονή και καμία δεν θέλει να χάσει. Μια βολική ισοπαλία δεν θα αποτελούσε έκπληξη, με το Χ να είναι σε απόδοση 3.00.

Θεσπρωτός - Βέροια

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ασχοληθούμε με τα γκολ. Ο Θεσπρωτός είναι μία ομάδα έδρας, η οποία κατάφερε μέχρι τώρα να σκοράρει σε δύο, από τις τρείς, αναμετρήσεις της και να δεχθεί γκολ σε όλες. Εδώ, υποδέχεται τη Βέροια, η οποία σκόραρε και στις τρείς αναμετρήσεις της, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους και δέχθηκε επίσης γκολ σε όλες. Το πιο ενδιαφέρον στατιστικό όμως αφορά την επιλογή «2-3 γκολ». Οι γηπεδούχοι έχουν επιβεβαιώσει την συγκεκριμένη επιλογή σε δύο, από τις τρείς, αναμετρήσεις τους και οι φιλοξενούμενοι και στις τρεις.

Επιπλέον, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος και στο Κύπελλο Ελλάδας, σε μία αναμέτρηση που είχε 2-3 γκολ (1-2 η Βέροια). Η συγκεκριμένη επιλογή είναι σε απόδοση 2.00 και μοιάζει εξαιρετική.

Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης

Η Παναχαϊκή έχει μπει πολύ δυνατά στη φετινή Betsson Superleague 2 με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Κόντρα στην Καλαμάτα, το φαβορί του ομίλου, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να μην φύγει με άδεια χέρια. Η ομάδα της Αχαϊας έχει παρουσιάσει φέτος ένα ουσιαστικό σύνολο, που ξέρει τι μπορεί να διεκδικήσει από κάθε παιχνίδι και χτίζει την τακτική του αναλόγως.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδο και έχει ξεκινήσει με δύο σερί νίκες. Το πλάνο του είναι αμυντικό και ψάχνει την διατήρηση της κατοχής, ενώ επιθετικά επιλέγει το οργανωμένο στυλ παιχνιδιού. Προτιμά να έχει τον έλεγχο των αναμετρήσεων και να καθορίζει το ρυθμό, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να κουράζεται πιο εύκολα, μιας και στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων.. κυνηγάει την μπάλα.

Περιμένουμε μία ισορροπημένη αναμέτρηση  με τους γηπεδούχους να θεωρούνται οριακά φαβορί, κυρίως λόγω έδρας. Ο Απόλλων δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα και όπως φαίνεται κοιτάει πρώτα την άμυνα. Οι γηπεδούχοι στην τελευταία τους αναμέτρηση έπαιξαν κλειστά και είχαν λευκή ισοπαλία, ενώ αναμένεται να αγωνιστούν με παρόμοιο τρόπο και εδώ. Η ισοπαλία μοιάζει λογικό αποτέλεσμα και είναι σε απόδοση 3.00.

Betmarket Επιλογές Superleague 2

  • 15:00 - Αλμωπός Αριδαίας - Παναχαϊκή - Χ (3,00)

  • 15:00 - Θεσπρωτός - Βέροια - 2-3 γκολ (2,00)

  • 15:00 - Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης - Χ (3,00)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα