Μουντιάλ 2022, Ισπανία-Γερμανία: Με την πλάτη στον τοίχο τα «Πάντσερ»

Μουντιάλ 2022, Ισπανία-Γερμανία: Με την πλάτη στον τοίχο τα «Πάντσερ»

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία. Ανάλυση και ειδικό στοίχημα σε απόδοση 4,75 από το Betmarket.gr.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Η Ισπανία με νίκη καθαρίζει την πρόκριση και απλά θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική να μάθει αν θα τερματίσει πρώτη ή δεύτερη. Με την πλάτη στον τοίχο η Γερμανία, που αναζητά μόνο νίκη, ανεξάρτητα του τι θα συμβεί στο έτερο παιχνίδι του ομίλου.

Μετάδοση: ANT1

Ωρα Εναρξης: 21:00

Παράδοση: Κακός δαίμονας η Ισπανία για τη Γερμανία. Με 6-0 τη… διέλυσε στο τελευταίο τους παιχνίδι, ενώ σε 7 αναμετρήσεις τα τελευταία 20 χρόνια η Ισπανία μετράει 3-3-1.

Διαιτητής: Ντάνι Μακέλι

Ανάλυση Ισπανία

*Η Ισπανία έχει σκοράρει και στα 10 παιχνίδια της μέσα στο 2022.

*Κατάφερε στα πέντε από τα δέκα της παιχνίδια στο 2022 να κρατήσει το μηδέν

*Μοναδική της ήττα μέσα στο 2022 από την Ελβετία

Το 7-0 επί της Κόστα Ρίκα «μιλάει» από μόνο του. Ανάλυση μεγάλη για τη συγκεκριμένη επιτυχία δεν χρειάζεται. Εξαιρετική η Ισπανία, κυκλοφόρησε άριστα την μπάλα, εκμεταλλεύτηκε κάθε της ευκαιρία και σκοράροντας με 6 διαφορετικούς παίκτες τα 7  της γκολ. Απέδειξε πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί στο Μουντιάλ. Ευτυχισμένος αλλά συγκρατημένος ο προπονητής Λουίς Ενρίκε, που κρατάει χαμηλούς τόνους ενόψει Γερμανίας.

Η νίκη δίνει μεν αυτοπεποίθηση, όμως δεν πρέπει να «φουσκώνει» τα μυαλά των παικτών, που είναι μικροί σε ηλικία και πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται αποτελέσματα. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως τα Πάντσερ είναι ένα εξαιρετικό σύνολο με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και ότι το ματς θα είναι δύσκολο. Επίσης, δήλωσε, πως η ομάδα του θα δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα, καθώς θέλει τη νίκη για να κλειδώσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αγωνιστικά νέα

Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Λουίς Ενρίκε.

Πιθανή ενδεκάδα 

Ισπανία (4-1-4-1): Σιμόν – Καρβαχάλ, Γκαρσία, Λαπόρτε, Άλμπα – Μπουσκέτς – Γκάβι, Πέδρι, Σαράμπια, Όλμο – Ασένσιο

Ανάλυση Γερμανία

*Μόλις 2 φορές κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μέσα στο 2022 (με Ομάν και Ισραήλ).

*Από την πρώτη αγωνιστική ήταν η ομάδα που έκανε τα περισσότερα σουτ στην αντίπαλη εστία (25).  

*Για 11 σερί παιχνίδια δεν έχει σκοράρει παίκτης από την αμυντική διάταξη

Στο ίδιο έργο θεατές, αφού η γερμανική ομάδα στερείται της υπηρεσίες ενός καθαρόαιμου επιθετικού και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με την Ιαπωνία. Παρότι υπάρχει ο Φούλκρουγκ στο ρόστερ, ο Φλικ προτιμάει το σύστημα με το «ψευτοενιάρι» και για άλλη μια φορά η Γερμανία το πληρώνει, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία 6 έτη.

Μπορεί να σούταρε 25 φορές προς στην εστία των Ιαπώνων, όμως σκόραρε μια φορά και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα της ομάδας. Συνέπεια αυτού, η ήττα με 2-1 από την Ιαπωνία, η οποία φανέρωσε επίσης τεράστιες αδυναμίες στην άμυνα της. Με τους Ζούλε και Σλότερμπεκ να δείχνουν πως δεν μπορούν να ανταποκρίθούν σε υψηλό επίπεδο.

Εμφανέστατα απογοητευμένος ο Φλικ. Δήλωσε πως είχαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά παρουσιάστηκαν αναποτελεσματικοί. Στάθηκε και στα ατομικά λάθη των παικτών του που ήταν πολλά και δεν επιτρέπονται σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αγωνιστικά νέα

Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Σανέ, ο οποίος λογικά παίρνει φανέλα βασικού. Κατά τα άλλα, όλοι βρίσκονται στη διάθεση του Φλικ.

Πιθανή ενδεκάδα

Γερμανία (4-2-3-1): Νόιερ – Κέρερ, Ζούλε, Ρούντιγνκερ, Ράουμ – Γκουντογκάν, Κίμιχ – Γκνάμπρι, Ζανέ, Μουζιάλα – Χάβερτς.

Προγνωστικά 1-Χ-2

Σωστά είναι το φαβορί του παιχνιδιού η Ισπανία, αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστική. Πειστική η μία, εντελώς ανασφαλής η άλλη. Για να μην μακρηγορούμε, το σετ είναι σωστά διαβασμένο από τις στοιχηματικές εταιρίες. Δεν έχει αξία να κυνηγήσουμε κάτι, αφού υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο αντίδρασης της Γερμανίας. Η οποία ήταν η ομάδα με τα περισσότερα σουτ στην αντίπαλη εστία και τις περισσότερες τελικές στην πρώτη αγωνιστική.

Προγνωστικά Γκολ

Οι Γερμανοί θα μπουν δυναμικά, θα αναζητήσουν νωρίς το γκολ για να φτιάξουν την ψυχολογία τους. Οι Ισπανοί θα βρουν χώρους, ενώ έχουν δείξει πως μπορούν να σκοράρουν ανεξάρτητα από πρόσωπα. Το να επιτευχθεί γκολ στα πρώτα 10′ του αγώνα προσφέρεται στο 4,33. Εξαιρετικά πιθανό το goal/goal σε απόδοση 1.61.

Ειδικό στοίχημα

Ο Ολλανδός διαιτητής θεωρείται αρκετά ικανός στο να κρατάει σε ισορροπία το παιχνίδι ενώ δεν του αρέσει να διακόπτει τον ρυθμό. Παρόλα αυτά, είναι εξαιρετικά αυστηρός σε πολλά σφυρίγματα. Πάρα πολλά θα κριθούν στην μάχη του κέντρου, εκεί όπου όποιος υπερισχύσει θα έχει και το πάνω χέρι για τη νίκη. Σ’ αυτόν τον χώρο περιμένουμε να διεξαχθεί και δυνατό παιχνίδι.

Ο Κίμιχ αναμένεται να αναλάβει περισσότερο αμυντικά καθήκοντα στη θέση “6”, αφήνοντας τον Γκουντογκάν να ανεβαίνει πιο ψηλά στο γήπεδο. Στο 4,75 να δεχτεί κίτρινη ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου.

Betmarket Επιλογές

  • 21:00 - Ισπανία - Γερμανία - Goal/Goal (1,61)

  • 21:00 - Ισπανία - Γερμανία - Κίμιχ να δεχθεί κίτρινη κάρτα (4,75)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα