Μουντιάλ 2022, Αργεντινή-Μεξικό: Τελικός για την «Αλμπισελέστε»

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή-Μεξικό: Τελικός για την «Αλμπισελέστε»

Τελικός για την παρέα του Μέσι απέναντι στο Μεξικό. Πλήρης ανάλυση της αναμέτρησης και προγνωστικά στοιχήματος από το Betmarket.gr.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς η Αργεντινή μετά την ήττα σοκ στην πρεμιέρα. Το Μεξικό γνωρίζει ότι έχει να αντιμετωπίσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που θα είναι «πληγωμένος» και μπορεί να αντιδράσει. Περιμένουμε ένα πολύ ωραίο ματς απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Μετάδοση: ANT1

Ώρα έναρξης: 21:00

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο

Προϊστορία: 16 φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες επίσημους και φιλικούς αγώνες. 10 νίκες για την Αργεντινή, 5 ισοπαλίες και 1 νίκη για το Μεξικό.

Ανάλυση Αργεντινής

*Αήττητη σε 27 σερί σκορ ημιχρόνου

*Κέρδισε μόλις 1 από τα τελευταία 7 παιχνίδια της σε Παγκόσμιο Κύπελλο

*4 σερί over2.5 σε Παγκόσμιο Κύπελλο

Η ήττα απέναντι στην Σαουδική Αραβία αναγκάζει την «Albiceleste» να παίξει σε ένα πρόωρο τελικό από πολύ νωρίς. Την αδικεί το σκορ, έχασε το σερί 36 αγώνων χωρίς ήττα, αλλά πλέον αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το μόνο που νοιάζει όλους πλέον είναι να πάρουν 2 νίκες και να περάσουν στην επόμενη φάση.

Δεν κατάφερε να σπάσει την παγίδα του offside από τους Σαουδάραβες γι’ αυτό… συνελήφθη 10 φορές από τους βοηθούς διαιτητές. Θα πρέπει να είναι καλύτερη απέναντι στο Μεξικό και να βρει καλύτερα τους διαδρόμους. Θα παίξει σαν να είναι τελικός όπως είπε ο προπονητής της.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και απέναντι σε ένα αντίπαλο που γνωρίζει καλύτερα, περιμένουμε να είναι πιο έτοιμη η ομάδα του. Θα χρειαστεί κάτι πολύ πιο αποτελεσματικό από τις 14 τελικές προσπάθειες και τα 2,2 expected goals. Περιμένουμε όμως να βάλει και πάλι πίεση και να πάει ξανά αρκετές φορές στο ταλέντο και το ένας εναντίων ενός.

Αγωνιστικά νέα

Το τεχνικό επιτελείο θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μαρτίνεζ – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι (Μαρτίνεζ), Ταγλιαφίκο – Ντι Μαρία, Παρέδες, Ντε Πολ (Μακ Άλιστερ), Γκόμεζ – Μέσι, Μαρτίνεζ.

Ανάλυση Μεξικό

*16″καθαρά” δίχτυα στα τελευταία 25 παιχνίδια του

*9 συναπτοί επίσημοι αγώνες χωρίς ήττα

*Δεν σκόραρε για 3 σερί αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ήταν πολύ καλή η παρουσία του Μεξικού απέναντι στην Πολωνία. Μπορεί το ματς να έμεινε στην ισοπαλία και να χρειάστηκε απόκρουση πέναλτι για να αποφύγει την ήττα, είχε όμως καλύτερη εικόνα από την αντίπαλο του. Κράτησε κατά 60% μπάλα και έφτιαξε 11 τελικές με αξία 0,7 expected goals. Έφτιαξε 27 επιθέσεις από την δεξιά του πλευρά εκεί όπου χρησιμοποιήθηκε underlap από τον δεξιό μπακ της ομάδας και είδαμε τον Λοζάνο να μένει ανοιχτά και να στέλνει 11 φορές την μπάλα στο κουτί.

Δεν περιμένουμε όμως από τους «El Tri» να παίξουν με το ίδιο στυλ, ούτε να φτιάχνουν γραμμή επίθεσης με 5 ποδοσφαιριστές, όπως έγινε απέναντι στην Πολωνία. Ίσως δούμε ένα πιο συγκρατημένο στυλ, με προσοχή στην άμυνα και στόχο την αντεπίθεση. Θα βρει χώρους μιας και η Αργεντινή θα παίξει αποκλειστικά για τη νίκη και θα χρειαστεί εξαιρετική αμυντική λειτουργία, σε συνδυασμό με γρήγορη μετάβαση στην επίθεση.

Αγωνιστικά νέα

Όλοι οι παίκτες στην διάθεση του προπονητή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Οτσόα – Σάντσες, Μορένο, Μόντες, Γκαλιάρδο – Ερέρα, Άλβαρεζ, Τσάβες – Λοζάνο, Μάρτιν, Βέγκα.

Προγνωστικά 1-Χ-2

Η Αργεντινή θα μπει με φουλ επιθετικές διαθέσεις. Το Μεξικό έχει το ποδοσφαιριστές να απειλήσει στην κόντρα. Περιμένουμε όμως ότι δύσκολα η «Albiceleste» θα «πετάξει» και 2η ευκαιρία στα… σκουπίδια. Η απόδοση του άσου είναι σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις και έτσι μπορούμε να το συνδυάσουμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (3.60).

Προγνωστικά Over/Under

Μιλήσαμε για επιθετικές διαθέσεις και για λειτουργία αντεπίθεσης από το Μεξικό. Περιμένουμε αρκετές φάσεις επιθετικά και η ανάγκη για νίκη θα «σπρώξει» σε λάθη τακτικά αλλά και ατομικά. Το over2.5 είναι σε απόδοση 1,95 και θα το επιλέξουμε.

Ειδικό στοίχημα

Έχει πάρα πολύ καλούς εξτρέμ το Μεξικό. Από την δεξιά πλευρά βλέπουμε τον Λοζάνο να μένει ανοιχτά και να σερβίρει. Από την αριστερή πλευρά βλέπουμε τον Βέγκα να παίζει κλειστά σαν 2ος επιθετικός. Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Βέγκα έφτιαξε 5 τελικές προσπάθειες. Στo 1,80 να έχει τουλάχιστον 1 τελική εντός στόχου.

Betmarket Επιλογές

  • 21:00 - Αργεντινή - Μεξικό - 1 και Goal/Goal (3,60)

  • 21:00 - Αργεντινή - Μεξικό - Over 2,5 (1,95)

  • 21:00 - Αργεντινή - Μεξικό - Βέγκα Over 0,5 σουτ εντός στόχου (1,80)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα