Προγνωστικά Europa League, Ολυμπιακός-Καραμπάχ: Δύο ειδικά στοιχήματα σε έναν τελικό για τους «Ερυθρόλευκους»

Προγνωστικά Europa League, Ολυμπιακός-Καραμπάχ: Δύο ειδικά στοιχήματα σε έναν τελικό για τους «Ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός – Καραμπάχ για το Europa League, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι προσφέρονται για πρώτη φορά φαβορί σε ευρωπαϊκή τους αναμέτρηση. Ανάλυση και στοιχηματικές επιλογές από το Betmarket.gr.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Ολυμπιακός – Καραμπάχ, λοιπόν, και οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Είναι η πρώτη φορά στους φετινούς ομίλους, που η ελληνική ομάδα είναι το φαβορί στην αναμέτρηση της.

Οι προσφερόμενες αποδόσεις του αγώνα:

Ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 1.91, κατά μέσο όρο, στα στοιχηματικά sites. Η ισοπαλία είναι στο 3.63, ενώ το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 3.85.

Ολυμπιακός - Καραμπάχ

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε νέα εποχή, την περίοδο – Μίτσελ και στοχεύει πλέον στην… αναγέννηση του. Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό, με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν εύκολα τον Ατρόμητο. Ο Μίτσελ άλλαξε σημαντικά την επιθετική προσέγγιση της ομάδας του και πλέον οι επιθέσεις γίνονται με κάθετες πάσες, ενώ τα πλάγια μπακ προωθούνται σημαντικά και παίρνουν αρκετές πρωτοβουλίες. Το μόνο μεγάλο πρόβλημα που παραμένει δείχνει να είναι η αδυναμία της άμυνας στο να αντιμετωπίσει τις σέντρες. Επιπλέον, ο νέος προπονητής θέλει οι επιθετικοί του να παίζουν στο όριο του οφσάιντ, κάτι που έχεις ως αποτέλεσμα να βγαίνουν συχνά εκτεθειμένοι. Πιθανή η αλλαγή συστήματος και η διάταξη του 3-5-2, ενώ σημαντικό γεγονός είναι η προσθήκη του Μαρσέλο στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Τζολάκης – Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Σισέ – Άβιλα, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Ρέαμπτσιουκ – Ροντίγκεζ Γκ., Ουί Τζο

Η Καραμπάχ έχασε εκτός από την Φράιμπουργκ (2-1) και διέλυσε εντός τη Νάντ (3-0). Οι φιλοξενούμενοι είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα τους με το καλύτερο ρεκόρ σε άμυνα και επίθεση, ενώ γενικότερα η επιθετική του λειτουργία δείχνει εξαιρετική. Μπροστά εκμεταλλεύονται πολύ την ταχύτητα και τους αυτοματισμούς τους και καταφέρνουν με σχετική ευκολία να βγαίνουν μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αμυντικά έχουν αδυναμία, όταν δέχονται πίεση ψηλά και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς. Στο παιχνίδι τους πάντως ψάχνουν την διατήρηση της κατοχής και τον έλεγχο του ρυθμού, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να μην κάνουν πολλά φάουλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μοχαμανταλίγεφ – Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντα, Γκουσέινοφ, Μπαϊράμοφ – Καράβεγ, Γιάνκοβιτς – Σειντάγεφ, Καντί, Ζουμπίρ – Κβαμπένα

Προγνωστικά Ολυμπιακός - Καραμπάχ

Ο Ολυμπιακός την δεδομένη χρονική στιγμή δεν εμπνέει σιγουριά. Ναι μεν ο νέος προπονητής έχει φέρει αισιοδοξία, αλλά η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα. Επιθετικά θεωρώ πως οι ερυθρόλευκοι θα απειλήσουν και θα εκμεταλλευτούν τόσο την ταχύτητα, όσο και την ποιότητα τους, όμως πίσω τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και ειδικά αν τελικά ο Μίτσελ προτιμήσει την τριάδα στην άμυνα θεωρώ ότι θα πάρει πολύ μεγάλο ρίσκο. Το combo X2 & goal/goal μοιάζει αξιόλογο, σε απόδοση 2.95. 

Όπως είπαμε και παραπάνω οι Πειραιώτες μπήκαν σε μία νέα εποχή και φαίνεται πως ο Ισπανός θέλει να τα αλλάξει όλα. Αρχικά, ζητά η ομάδα του να σπάει συνεχώς τον ρυθμό του αντιπάλου και αυτό συμβαίνει συνήθως με γρήγορα φάουλ κάθε φορά που χάνεται η μπάλα και υπάρχουν πιθανότητες να δημιουργηθεί αντεπίθεση. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την ακριβώς αντίθετη τακτική της Καραμπάχ, κάνουν την επιλογή να έχει ο Ολυμπιακός τα περισσότερα φάουλ στην αναμέτρηση ιδανική, σε απόδοση 2.35 με χάντικαπ 0 (στην περίπτωση που έχουν ίδιο αριθμό φάουλ το στοίχημα πάει μονάδα).


Betmarket Επιλογές:

Μονά:

  • EUL – 06/10 – 22:00 – Ολυμπιακός – Καραμπάχ: Χ2 & Goal/goal: 2.95
  • EUL – 06/10 – 22:00 – Ολυμπιακός – Καραμπάχ: Φάουλ (χάντικαπ: Ολυμπιακός 0): 2.35
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα