Προγνωστικά Nations League: Τριάδα επιλογών από το 1,99 έως το 2,65

Tελευταία ημέρα Εθνικών ομάδων, με το Betmarket.gr να καταλήγει σε 3 επιλογές!

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Δεν ξέρω αν απόψε αποφασίσετε να παρακολουθήσετε το Ελλάδα-Βόρεια Ιρλανδία ή θα κάνετε και ζάπινγκ προς τα Πορτογαλία-Ισπανία και Νορβηγία-Σερβία. Ο,τι και αν διαλέξετε πάντως, αυτό θα είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι Εθνικών ομάδων πριν το Κατάρ-Ισημερινός στις 6 το απόγευμα της 20ης Νοεμβρίου.

Με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια, το Νορβηγία-Σερβία είναι το ματς της βραδιάς. Από τη μια Χάαλαντ, από την άλλη Μίτροβιτς-Βλάχοβιτς, έχουμε να κάνουμε με τη μάχη των πιο φορμαρισμένων φορ στον πλανήτη. Λογικό να σκεφτεί κάνεις και το over 2,5 γκολ στην αναμέτρηση.

Στο ματς της Εθνικής, περιμένω σήμερα να σκοράρει. Στα εντός που έχει δώσει επί Πογέτ βγάζει αυτοματισμούς και φτάνει στην αντίπαλη περιοχή. Με σέντρες του Τσιμίκα, συνεργασίες του Μπαλντόκ με τον εξτρέμ μπροστά του ή σουτ του Μπακασέτα. Αυτές είναι οι τρεις μορφές απειλής της ομάδας μας.

Ο αρχηγός της Εθνικής είναι αμφίβολος. Αν μιλούσαμε για ματς που κρίνεται κάτι, πιστεύω πως θα έπαιζε. Σήμερα όμως δεν υπάρχει κάτι τόσο «βαρύ» ώστε να ρισκάρει. Εμμένω πάντως στην άποψή μου πως η ομάδα θα βρει σκορ, έστω και χωρίς Μπακασέτα.

Οι Βορειοιρλανδοί έρχονται με την ψυχολογία στα ύψη μετά την ανατροπή με το Κόσσοβο. Σε ματς που έφτιαξαν 17 τελικές (10 στην εστία), ενώ πιο πριν είχαν 19 απέναντι στην Κύπρο. Και στα δύο σκόραραν από δύο γκολ, ενώ σε κανένα δεν κράτησαν το μηδέν στην άμυνα. Σίγουρα εντός έδρας η δυναμική είναι μεγαλύτερη, αλλά η φόρα που πήραν από τη νίκη του Σαββάτου πιστεύω θα δώσει επιθετική ώθηση και σήμερα.

Το over 2,5 γκολ φτάνει στο πολύ υψηλό 2.65, με το ασιατικό over 3 να ξεπερνά τις 3 μονάδες.

ΚΟΣΟΒΟ-ΚΥΠΡΟΣ

Στο άλλο ματς του ομίλου, Κόσοβο-Κύπρος, σε αναμέτρηση που ίσως κρίνει το ποιος θα υποβιβαστεί από το γκρουπ. Το Σάββατο πληρωθήκαμε το μεγάλο λάθος στο 3.80 για τα φάουλ της Κύπρου. Η αλλαγή από Κωστένογλου σε Κετσπάγια έκανε πιο σκληρή την ομάδα, όπως περίμενα. Οι Κύπριοι έκαναν συνολικά 18 φάουλ, με το Line σήμερα σε ένα ματς που παίζεται η σωτηρία τους να είναι στο εξαιρετικά χαμηλό 9 ή 10 (ανάλογα με τη στοιχηματική εταιρία).

Σαφώς μπορεί να παιχτεί και το ίδιο σύστημα με το Σάββατο. Δηλαδή η Κύπρος να έχει τα περισσότερα φάουλ στο παιχνίδι, σε απόδοση 3.75.

Μου μοιάζει αρκετά υψηλό το 5.50 της Τσεχίας στην Ελβετία. Αντιλαμβάνομαι πως όταν η γηπεδούχος έρχεται από δύο σερί νίκες με Πορτογαλία και Ισπανία (εκτός) και η φιλοξενούμενη από τρεις συνεχόμενες ήττες στις οποίες δεν έχει σκοράρει, μοιάζει λογικό το σετ.

Από την άλλη, προσωπικά δεν πιστεύω πως τα δύο ρόστερ έχουν τόσο μεγάλες διαφορές. Και στην βαριά ήττα των Τσέχων από την Πορτογαλία πριν τρεις ημέρες, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς αν σκόραραν οι ίδιοι στη μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα ή στο πέναλτι που έχασαν με το σκορ 0-2.

Στο Ουκρανία-Σκωτία ρίχνω ματιές προς τον άσο για λόγους διαχείρισης ενέργειας. Οι γηπεδούχοι έκαναν σαρωτικό rotation στην Αρμενία, την ώρα που οι Σκωτσέζοι είχαν απαιτητικό ματς με την Ιρλανδία, κερδίζοντας με ανατροπή του σκορ. Εχουν και ορισμένες απουσίες οι Σκωτσέζοι, γεγονός που οδηγεί τον άσο να κινείται πτωτικά.

Κλείνω με το Ιρλανδία-Αρμενία. Οι φιλοξενούμενοι ενώ ξεκίνησαν δυνατά και μας είχαν χαρίσει και ένα σημείο του 4.90 τον περασμένο Ιούνιο, δεν είχαν ανάλογη συνέχεια. Στο πιο πρόσφατο διασύρθηκαν από την Ουκρανία και μεγάλωσε η γκρίνια προς τον προπονητή Καπαρός.

Δεν είναι και το ρόστερ για πολλά-πολλά, ειδικά στην άμυνα που δέχεται με ευκολία φάσεις. Σε μια απαιτητική έδρα, με μια ομάδα που σε αντίθεση με τον Ιούνιο, οι παίκτες της τώρα είναι στο πικ της φόρμας τους, μπορεί να υποφέρει. Δεν κάνω λόγο για τον χαμηλό άσο των Ιρλανδών, αλλά το ματς έχει αυξημένες πιθανότητες να δώσει over 2,5 γκολ.


Betmarket Επιλογές:

Μονά

  • UNL– 27/9–21:45 – Eλλάδα-Βόρεια Ιρλανδία Over 2,5 (2.65)

Δυάδα

  • UNL– 27/9–21:45 – Kόσσοβο-Κύπρος  Οver 10,5 φάουλ Κύπρος  (1.99) 
  • UNL– 27/9–21:45 – Ιρλανδία-Αρμενία  Οver 2,5 (2.02) 

Δυάδα απόδοσης 4.02

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα