Τρεις στοιχηματικές επιλογές στο φινάλε του Nations League

Τρεις στοιχηματικές επιλογές στο φινάλε του Nations League

3 επιλογές για στοίχημα στην τελευταία ημέρα του Nations League! Οι παρακάτω αναλύσεις από το Betmarket.gr.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Τελευταία ημέρα Nations League, με παιχνίδια που συγκεντρώνουν αρκετό ενδιαφέρον. Ειδικά στο γκρουπ της Εθνικής μας, όπου το αποτέλεσμα της ενδέχεται να επηρεάσει (και) την Εθνική ομάδα της Κύπρου.

Η ΔΥΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Η Κύπρος μετά τη νίκη του Σαββάτου κόντρα στην Ελλάδα, κρατάει την τύχη στα χέρια της. Βέβαια, μόνο απλή δεν είναι μία νίκη στην έδρα του μαχητικού Κοσόβου.

Ρυθμιστής μπορεί να αποτελέσει η Εθνική Ελλάδος, καθώς με νίκη κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία κάνει πιο… εύκολο το έργο των αδερφών Κυπρίων που με ισοπαλία αποφεύγουν τον υποβιβασμό στην 4η κατηγορία.

Μία ισοπαλία που αφήνει ικανοποιημένους και τους Κοσοβάρους, καθώς με «Χ» είναι δεδομένα στην 3η κατηγορία ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Αθήνα. Για την ισοπαλία στην Πρίστινα βοηθά και η τακτική των ομάδων, αμφότερες εφαρμόζουν συνήθως ένα συντηρητικό στυλ παιχνιδιού.

Η Ελλάδα, μετά την ήττα στην Κύπρο θα θελήσει να δώσει απαντήσεις και με τον Πογιέτ στον πάγκο θεωρώ ότι θα βελτιώσει την λειτουργία της και θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στην 5η νίκη της. Η Βόρεια Ιρλανδία, άλλωστε, δεν αποτελεί και ιδιαίτερα ποιοτικό σύνολο.

Στο 8.28 βρίσκω την ανώτερη τιμή της.

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Αδιάφορη αναμέτρηση στα Τίρανα, καθώς με την αποβολή των Ρώσων και την κατάληψη της πρώτης θέσης από τους Ισραηλινούς. Οι Αλβανοί θα ψάξουν να κλείσουν τη διοργάνωση με μία νίκη, την οποία αγνοούν ακόμη και σε συνδυασμό με τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν (απουσίες & επιδόσεις) μπορεί να οδηγήσει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Οι Ισλανδοί βρίσκονται σε μεταβατική φάση, στα 3 έως τώρα παιχνίδια τους επιβεβαίωσαν το goal/goal, ενώ σε 2 απ’ αυτά ολοκληρώθηκαν με over3.5. Στο 2.11 της Betshop το goal/goal, 2.42 το over και 4.60 το over3.5.


Betmarket Επιλογές:

Δυάδα:

  • 27/9 – 21:45 – Ελλάδα – Βόρειο Ιρλανδία: 1 (2.15)
  • 27/9 – 21:45 – Κόσοβο – Κύπρος: Χ (3.85)

Δυάδα απόδοσης 8.28

Μονό:

  • 27/9 – Αλβανία – Ισλανδία: goal/goal (2.11)
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα