Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: 2+1 επιλογές από το Nations League

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: 2+1 επιλογές από το Nations League

Τρεις νέες επιλογές του Betmarket.gr από το σημερινό πρόγραμμα στο Nations League.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Αρκετές αναμετρήσεις και στο σημερινό πρόγραμμα του Nations League, εκεί θα εστιάσω για ακόμη μία μέρα, καθώς προκύπτουν αρκετές επιλογές.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

Ο κανόνας «λέει» πως τα μη ποιοτικά παιχνίδια έχουν φάουλ και κάρτες. Στο γκρουπ αυτών των παιχνιδιών ανήκει το Βουλγαρία-Γιβραλτάρ. Χωρίς νίκη ακόμη οι Βούλγαροι, που δεν θέλουν και πολύ να εκνευριστούν. Το αδύναμο Γιβραλτάρ σαφώς και πολλές φορές θα χρησιμοποιήσει τη δύναμη για να σταματήσει πιο τεχνικές ομάδες.

Στο πρώτο μεταξύ τους, τον Ιούνιο, είχαμε κάρτα από το 8ο λεπτό. Συνολικά 7 κίτρινες, σε ματς με 26 φάουλ. Το Γιβραλτάρ πήρε από 3 κίτρινες σε δύο από τα υπόλοιπα τρία ματς στον όμιλο. Νομίζω πως το Line αγώνα στις 3,5 κάρτες απόψε είναι πολύ χαμηλό.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Η εξαίρεση «λέει» πως κάποια σπάνια παιχνίδια ποιοτικών ομάδων θα έχουν πολλά φάουλ. Όπως το Πολωνία-Ολλανδία που συζητήσαμε στον πρόλογο. Βάζω στο ίδιο γκρουπ και το αποψινό Γερμανία-Ουγγαρία. Για τρεις λόγους. Πρώτον γιατί οι Ουγγροι δεν έχουν γίνει δα και ομάδα που ανήκει στην Ελίτ. Δεύτερον επειδή τους βολεύει η ισοπαλία και δεν αποκλείεται να παίξουν και πιο σκληρά για να την κρατήσουν. Και τρίτον γιατί σφυρίζει ο Βίνσιτς.

Ο Σλοβένος έδωσε 25 φάουλ στο Τότεναμ-Μαρσέιγ, τελευταίο μεγάλο του παιχνίδι φέτος. Πιο πριν είχε σφυρίξει  26 στον προκριματικό Καραμπάγκ-Πλζεν, αλλά και 28 στον περσινό τελικό του Europa League. Ηταν διαιτητής και στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του Οκτωβρίου του 2021, σε μια αναμέτρηση με συνολικά 32 φάουλ.

Το line είναι μόλις στα 22,5 σήμερα για να πάρει κανείς απόδοση μεγαλύτερη του διπλασιασμού.

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Κλείνω με τη βασικότερη επιλογή της ημέρας, τα γκολ στο Γεωργία-Βόρεια Μακεδονία. Για τη γηπεδούχο έχω γράψει και έχω ποντάρει πάνω της αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες. Κάνει καλή δουλειά ο Σανιόλ, με μπροστάρη τον παικταρά Κβαρακτσέλια.

Συνολικά 12 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, αν δεν χάσει σήμερα πανηγυρίζει και την άνοδο. Δεν νομίζω όμως πως θα παίξει για να μην χάσει. Είναι τέτοια η ψυχολογία της ομάδας που θα μπει να πάρει το ματς. Το έκανε και με τους Βούλγαρους, όταν είχε 9-1 τελικές στο ημίχρονο. Το γεγονός πως εκείνο το ματς έληξε με 0-0, παρά τις συνολικά 17 τελικές και 10 κόρνερ που μέτρησε, νομίζω θα την πεισμώσει περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι μόνο με νίκη έχουν κάποιες ελπίδες ανόδου. Για υποβιβασμό δεν υπάρχει άγχος καθώς στον όμιλο υπάρχει το αδύναμο Γιβραλτάρ, έτσι και αυτοί θα πάνε να κάνουν το παιχνίδι τους και όπου βγει.

Στο μεταξύ τους τον Ιούνιο, όπου είχε λήξει με 0-3 υπέρ της Γεωργίας,έγραφα στη στήλη τότε «Τους Γεωργιανούς τους συζητήσαμε στη στήλη και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Συνολικά έβαλαν εννέα γκολ, αφού μετά τα τέσσερα στο Γιβραλτάρ, σημείωσαν πέντε στη Βουλγαρία, όπου είχαν και ένα ακυρωθέν μέσω Var και ένα χαμένο πέναλτι! Συνολικά έχουν κάνει 46 τελικές, εκ των οποίων οι 19 είναι προς την εστία. Με τέτοια νούμερα σαφώς μπορεί να κοιτάξει κάποιος και προς το υψηλό διπλό. Προτιμώ το Over, καθώς και οι γηπεδούχοι έχουν φτάσει σχεδόν 30 τελικές προσπάθειες στις δύο πρώτες αγωνιστικές».

Σε εκείνο το ματς εκτός από 3 γκολ είχαμε και 10 τελικές στην εστία, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τα παραγωγικά νούμερα των δύο ομάδων. Δεν μπορώ παρά να έχω έντονη διαφωνία με τις τόσο υψηλές τιμές του Over σήμερα.

Λαθάκι και το 3.75 για anytime σκόρερ του παικταρά Κβαρακτσέλια. Η… Κβαραντόνα, όπως είναι το νέο παρατσούκλι του παίκτη της Νάπολι!


Betmarket Επιλογές:

Μονό

  • UNL– 23/9–19:00 – Γεωργία-Βόρεια Μακεδονία  Οver 3 (4.15)

Δυάδα

  • UNL– 23/9–21:45 – Βουλγαρία-Γιβραλτάρ  Οver 3,5 κίτρινες κάρτες  (1.80) 
  • UNL– 23/9–21:45 – Γερμανία-Ουγγαρία  Οver 22,5 φάουλ (2.07) 

Δυάδα απόδοσης 3.73

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα