Προγνωστικά ποδοσφαίρου: «Γεμάτο» παιχνίδι σε Europa και Conference League

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: «Γεμάτο» παιχνίδι σε Europa και Conference League

Ευρωπαϊκό παιχνίδι από το Betmarket.gr!

Αρκετές αναμετρήσεις στο σημερινό κουπόνι, καθώς έχουμε την πρεμιέρα των ομίλων τόσο του Γιουρόπα Λιγκ όσο και του Κόνφερενς Λιγκ.Όπως θα δείτε και παρακάτω προκύπτουν αρκετές επιλογές.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Ξεκινάω με το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σοσιεδάδ. Eίναι στα πάνω της η γηπεδούχος, που γύρισε το κλίμα μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα. Σήμερα όμως το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Η ένταση μικρότερη και το rotation θα ανοίξει. Δεν θα την έδινα τόσο μεγάλο φαβορί, κόντρα σε Ισπανούς. Τα 5αρια στο διπλό για μια Γιουνάιτεντ που θα φέρει τούμπα την ενδεκάδα της είναι μεγάλα, ακόμη και αν μπει βασικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΣΑΜΡΟΚ-ΤΖΟΥΓΚΑΡΝΤΕΝ

Στάση νούμερο 2, Σάμροκ-Τζουγκάρντεν. Η επιλογή είναι η κόντρα των Σουηδών λόγω πρωταθλήματος. Το εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται λίγο πριν το τελικό σπριντ και η Τζουγκάρντεν παίζει την κορυφή με τη Χάμαρμπι. Ενας βαθμός τις χωρίζει και ακολουθεί την Κυριακή το τεράστιο μεταξύ τους ντέρμπι. Θεωρώ πως το βάρος θα πέσει εκεί και όχι στο ταξίδι στην Ιρλανδία. Η Σάμροκ είναι μια καλή ομάδα, πρωτοπόρος στο πρωτάθλημά της, που εντός έδρας κέρδισε Λουντογκόρετς και Φερεντσβάρος ήδη φέτος.

Σκέφτηκα και τη Μάλμε, που μετά την αλλαγή προπονητή διακρίνω μια αλλαγή στο εσωτερικό κλίμα. Η Μπράγκα πολύ πιθανό να πηγαίνει στη Σουηδία κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια στο ντέρμπι με τη Γκιμαράες, ενώ θα έχει και απόντες δύο στόπερ. Ασος στο 3.80.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ

Σε επίπεδο γκολ, καλές τύχες για Over 2,5 το Αούστρια Βιέννης-Μπερ Σεβά. Οι Αυστριακοί έχουν δώσει 11 επίσημα παιχνίδια φέτος και μετρούν 9 Οver 2,5. Και τα δύο που ξέφυγαν από τον κανόνα ήταν στο όριο, με 2 ακριβώς γκολ. Σε πρωτάθλημα και Ευρώπη δεν έχουν κρατήσει ούτε μια φορά μηδέν παθητικό.

Οι Ισραηλινοί έρχονται με δύο εντός έδρας ήττες εντός συνόρων, αμφότερες με combo over & G/G. Έχει χαλάσει και λίγο το κλίμα στο εσωτερικό τους, αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα που σκόραρε και στα τρία εκτός έδρας ευρωπαϊκά στην προκριματική διαδικασία.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΟΝΑΚΟ

Kλείνω με το fun bet της ημέρας, που θα έρθει από το Ερυθρός Αστέρας-Μονακό. Το κλίμα στη Σερβία είναι πάντα θερμό και η ένταση αναμενόμενη. Στη Μονακό υπάρχει μια σπίθα στα αποδυτήρια, που αφορά τον Μπεν Γεντέρ. Ο περσινός σταρ της ομάδας δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το rotation του προπονητή. Και αυτό γιατί η μεταγραφή του Εμπολό και η καλή παρουσία του Φόλαντ τον έχουν φέρει πολλές φορές φέτος στον πάγκο. Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, αλλά τα νεύρα υπάρχουν και το ενδεχόμενο να δει κάρτα σε απόδοση 7.50, δεν είναι καθόλου απίθανο.


Betmarket Επιλογές:

  • UCL –22:00 – Αούστρια Βιέννης-Μπερ Σεβά  Over 3,5 (2.90)
  • UCL –22:00 – Σάμροκ-Τζουγκάρντεν  1 (3.80)
  • UEL–19:45 – Eρυθρός Αστέρας-Μονακό  Μπεν Γεντέρ κάρτα (7.50)
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα