Προγνωστικά EuroBasket 2022: Πλούσιο παιχνίδι στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων

Αναλύσεις και 3 στοιχηματικές επιλογές στην τελευταία μέρα των ομίλων του EuroBasket από το Betmarket.gr!

Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Eurobasket. Οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στην Εσθονία (18:00, ΕΡΤ1) θα είναι πρώτη στον Γ’ Όμιλο, για το οποίο υπάρχει πλούσια ανάλυση στο Betmarket.gr και απλώς περιμένει να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της στους «16».

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Για να δούμε όμως τις αναλύσεις και τα προγνωστικά Eurobasket στην τελευταία αγωνιστική, στα πέντε υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας.

Τα κριτήρια στις περιπτώσεις ισοβαθμίες είναι τα εξής:

1. Τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων (H2H)

2. Η διαφορά πόντων (υπέρ-κατά)

3. Οι πόντοι υπέρ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (15:00)

Με την πρόκριση εξασφαλισμένη η Φινλανδία, την ώρα που οι Ολλανδοί έχουν ήδη αποκλειστεί, το ξεκίνημα την όγδοης ημέρας του EuroBasket περιλαμβάνει ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο. Στο πιθανό ενδεχόμενο ο καλύτερος παίκτης των Φινλανδών, Μάρκανεν να μην αγωνιστεί αρκετά απέναντι στους όχι και ιδιαίτερα ταλαντούχους Ολλανδούς, το under 160.5 στο 1.82 αξίζει της προσοχής μας.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ (15:15)

Στον Δ’ Όμιλο, αυτόν της Ελλάδας, τα πάντα έχουν κριθεί όσον αφορά την πρόκριση. Ωστόσο η Κροατία με την Ουκρανία, στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της μέρας, παίζουν τα ρέστα τους για να αποφύγουν τους Σέρβους. Αν οι Κροάτες ηττηθούν θα είναι δεδομένα 4οι και σίγουρα θα ψάξουν να το αποφύγουν. Η Ουκρανία είναι αξιόλογη ομάδα και με κορμιά που μπορούν να ματσάρουν την Κροατία και να μας δώσουν ένα ντέρμπι.

Από δυνατή εμφάνιση έρχεται ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (27 πόντους κόντρα στους Ιταλούς), με το over 16.5 να προσφέρεται σε απόδοση 2.00. Για όσους θέλουν να κυνηγήσουν το κίνητρο, η νίκη των Κροατών με περισσότερους από 8 πόντους τους φέρνει στη 2η θέση (το -7,5 χάντικαπ των Κροατών στο 2.22 ).

ΤΣΕΧΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ (18:30)

Τσεχία ώρα μηδέν. Οι συνδιοργανωτές μπήκαν με όνειρα αλλά ο τραυματισμός του Σατοράνσκι τους κράτησε μακριά από αυτά. Απέναντι στο Ισραήλ του Αβντίγια και του Μάνταρ, θα κληθεί να υπερβεί εμπόδια που είναι υψηλά χωρίς ή με ανέτοιμο τον ηγέτη της. Η νίκη του Ισραήλ που θα το βάλει σίγουρα στην τελική 16άδα πληρώνει 2.35 αυτήν τη στιγμή στη Bet365, για μία ομάδα που έχει δείξει παραπάνω από ικανοποιητικά δείγματα γραφής στη διοργάνωση, μπορεί να ματσάρει με τον Σόρκιν τους Τσέχους ψηλούς και φυσικά να τελειώσει τη δουλειά με το ταλέντο του Αβντίγια.

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (22:00)

Η Ιταλία έχει την πολυτέλεια να περιμένει το αποτέλεσμα της Κροατίας και να γνωρίζει τι ψάχνει, θέλοντας ένα… δωράκι εκεί. Στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της πριν το ταξίδι προς το Βερολίνο, κόντρα στους αδύναμους Βρετανούς, μπορεί να κάνει μία μεγάλη νίκη και να επιβεβαιώσει το over 89.5 πόντων της στο 1.87.

ΣΕΡΒΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ (22:00)

Σερβία εναντίον Πολωνίας για να κλειδώσουν οριστικά οι θέσεις και τα πλασαρίσματα. Η Πολωνία είναι ξεκάθαρα η ευχάριστη έκπληξη του Δ’ Ομίλου, με τους Σλότερ και Πονίτκα να κάνουν οργιαστικές εμφανίσεις. Οι Σέρβοι του Γιόκιτς θέλουν το μετάλλιο, την κορυφή και ψάχνουν το 5/5, όμως δε θα ρισκάρουν περαιτέρω τραυματισμούς και το rotation του Πέσιτς μπορεί να δώσει χώρο στην Πολωνία. Η επιλογή μας θα είναι τα over 2.5 εύστοχων τριπόντων του Σλότερ σε απόδοση 1.87.

BETMARKET ΕΠΙΛΟΓΕΣ EUROBASKET 2022:

  • ΕΥΡΠ - 8/9/ - 15:00 - Φινλανδία - Ολλανδία - Under 160,5 (1,82)
  • ΕΥΡΠ - 8/9/ - 18:30 - Τσεχία - Ισραήλ - 2 (2,35)
  • ΕΥΡΠ - 8/9/ - 22:00 - Μεγάλη Βρετανία - Ιταλία - Over 89,5 πόντοι Ιταλία (1,87)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα