Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Bet Builder απόδοσης 2.75 στον δεύτερο τελικό της Basket League

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Bet Builder απόδοσης 2.75 στον δεύτερο τελικό της Basket League

Το μπασκετικό μενού σήμερα έχει καθαρά ελληνικό χρώμα, μιας και διεξάγεται ο δεύτερος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με τους “ερυθρόλευκους” να παραμένουν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, πόσω δε μάλλον μετά και την άνετη νίκη στον πρώτο τελικό.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το κίνητρο του Ολυμπιακού θα κρίνει τον αγώνα
Η εικόνα του πρώτου αγώνα θύμισε εν πολλοίς και την εικόνα ανάμεσα στις δύο ομάδες σε όλη τη διάρκεια της σεζόν: ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι, έπαιζε σε όποιο ρυθμό ήθελε και ο Παναθηναϊκός, εφόσον είχε σε κακή ημέρα δύο από τους καλύτερους του παίκτες (Παπαγιάννη-Νέντοβιτς), δεν είχε plan b και ουσιαστικές λύσεις από τον πάγκο, με αποτέλεσμα να ξεφύγει η διαφορά από νωρίς.

Η εξέλιξη του σημερινού αγώνα θα εξαρτηθεί από δύο πρακτικά ζητήματα που δεν είναι άλλα από το… θιγμένο εγωισμό των “πρασίνων” και πόσο θα ενεργοποιηθεί αυτός στο ΟΑΚΑ και δη μπροστά στον κόσμο της ομάδας, αλλά και από την όρεξη των φιλοξενούμενων. Δεν είναι λίγοι (και εμείς το ίδιο) που πίστευαν πως η εμφάνιση του Ολυμπιακού το περασμένο Σάββατο ήταν σε χαμηλές ταχύτητες. Πρακτικά, δηλαδή, είναι άγνωστο το μέγεθος του κινήτρου που θα υπάρχει στο στρατόπεδο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Συνδυάζοντας, λοιπόν, την ανάγκη του Παναθηναϊκού να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ στο τέλος της σεζόν, αλλά και την όρεξη των “ερυθρόλευκων” και τη σταθερότητα τους αμυντικά, θα στηρίξουμε τον άσο με το χάντικαπ στο +8,5 μαζί με το Under 77,5 του Παναθηναϊκού που προσφέρεται σε απόδοση 2,75 στη Stoiximan.gr.

Θα δώσει απαντήσεις ο Παπαγιάννης
Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ένας από τους παίκτες που δέχθηκε πολύ έντονη κριτική τα τελευταία 24ωρα για την εμφάνιση του κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής σέντερ είναι ένας παίκτης που έχει περίσσιο ταλέντο και κόντρα στους “ερυθρόλευκους” έχει δείξει στο πρόσφατο παρελθόν πως έχει τα εχέγγυα να ανταπεξέλθει κόντρα σε αντίπαλους σέντερ, όπως ο Φαλ και ο Μάρτιν.

Φαντάζει δύσκολο να κάνει δεύτερη κακή εμφάνιση και επειδή είναι ένας παίκτης με εγωισμό, θα κυνηγήσει μια καλή εμφάνιση-απάντηση. Το over 10,5 προσφέρεται σε απόδοση 1,90 στο Pamestoixima.gr και έχει τη δική της ιδιαιτερότητα η επιλογή αυτή.

Betmarket Επιλογές Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός:

BetBuilder (Stoiximan.gr)

14/6 – 21:00 – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
1 (+8,5)
Παναθηναϊκός under 77,5

Συνολική απόδοση 2,75 

14/6 – 21:00 – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Γιώργος Παπαγιάννης over 10,5 πόντοι σε απόδοση 1,90 στο Pamestoixima.gr 

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα