Σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ ο Μισέλ Πλατινί

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1492 άτομα
Σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ ο Μισέλ Πλατινί

Σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Μισέλ Πλατινί, που κατέρρευσε σε εστιατόριο της πόλης το βράδυ της Παρασκευής. Η UEFA κάνει λόγο για απλό λιποθυμικό επεισόδιο, διαψεύδοντας καρδιακή προσβολή.

Ο ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δειπνούσε στο εστιατόριο «Le Pigalle» του Σαντόν, μαζί με τον προπονητή της Λίβερπουλ Ζεράρ Ουγιέ και τον Σκοτσέζο προπονητή Άντι Ρόξμπεργκ που κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 55χρονος Γάλλος πρόεδρος της UEFA, διπλώθηκε στα δύο στο τραπέζι και αμέσως έπεσε από την καρέκλα στο έδαφος!

«Φαινόταν άρρωστος από την στιγμή που κάθισε στο τραπέζι νούμερο 4», δήλωσε σερβιτόρος του εστιατορίου, ενώ θαμώνας υποστήριξε πως πριν φτάσει το ασθενοφόρο κάποιος του έκανε καρδιακές μαλάξεις.

Ο στενός συνεργάτης του, Ουίλιαμς Γκαγιάρ, δήλωσε πως οι εξετάσεις του Πλατινί δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. «Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και για να υποβληθεί και σ’ άλλες εξετάσεις», πρόσθεσε και έσπευσε να διαψεύσει τα περί καρδιακής προσβολής.

Τις τελευταίες μέρες ο Πλατινί -που είναι μανιώδης καπνιστής- ταλαιπωρήθηκε από ίωση και ανέβασε πυρετό, κάτι που δεν αποκλείεται να εξασθένησε τον οργανισμό του.

Αν και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο, η παρουσία του στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ, την Κυριακή, κρίνεται αμφίβολη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα