Euro 2012: Η Ισπανία "καθάρισε" την Ιταλία στο α ημίχρονο

Το τέλος του α ημιχρόνου βρίσκει την σαφώς ανώτερη Ισπανία να προηγείται με 2 - 0 απέναντι στην Ιταλία, στον τελικό του  Euro 2012.

Η Ισπανία με έναν εκπληκτικό Ινιέστα έχει εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες τις και προηγείται με 2-0

Γκολ για την Ισπανία στο 42' με σουτ από τον Τζόρντι Άλμπα Άλλη μία εξαιρετική κάθετη πάσα του Ινιέστα, βγάζει μόνο του τον Άλμπα απέναντι στον Μπουφόν και 2-0!

Ισπανία- Ιταλία 2-0 στο 42'

Oι «φούριας ρόχας» προηγούνται με 2-0 στο σκορ. Η ομάδα του Ντελ Μπόσκε έκανε το 1-0 με τέρμα του Σίλβα, ο οποίος με κεφαλιά στο 14' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν, μετά από σέντρα του Φάμπρεγας από τα δεξιά.

Το δεύτερο γκολ των Ισπανών σημείωσε με πλασέ στο 42΄ο Άλμπα, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Ιταλό γκολκίπερ, αναγκάζοντάς τον να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από το βάθος της εστίας του.

Γκολ με κεφαλιά από τον Νταβίντ Σίλβα για την Ισπανία.

Ισπανία- Ιταλία 1-0

Κάθετη πάσα του Ινιέστα στον Φάμπρεγκας, αυτός μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, γυρίζει στον Σίλβα ο οποίος με κεφαλιά από κοντά ανοίγει το σκορ!

Γκολ: 14' Νταβίντ Σίλβα

Το πρώτο πεντάλεπτο φεύγει με την Ιταλία να έχει την κατοχή (55%)

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Ισπανία (Βιθέντε Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Άλμπα, Μπούσκετς, Τσάμπι Αλόνσο, Σίλβα, Τσάβι, Ινιέστα και Φερνάντο Τόρες.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Βαλντέζ, Ρέινα, Ραούλ Αλμπιόλ, Χάβι Μαρτίνεθ, Χουανφράν, Καθόρλα, Χεσούς Νάβας, Πέδρο, Γιορέντε, Τόρες, Μάτα, Νεγρέδο.

Ιταλία (Τσέζαρε Πραντέλι): Μπουφόν, Αμπάτε, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Πίρλο, Ντε Ρόσι, Μαρκίζιο, Κασάνο, Μοντολίβο και Μπαλοτέλι.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Σιρίγκου, Ντε Σάνκτις, Μάτζιο, Ογκμπόνα, Μπατζαρέτι, Τιάγκο, Τζιακερίνι, Ντιαμάτι, Ντι Νατάλε, Μπορίνι, Τζιοβίνκο, Νοτσερίνο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα