Πάγωσαν στο Νίκη Βόλου – ΠΑΣ Γιάννινα: Έπεσε αναίσθητος ο Τσέλιος, έφυγε με ασθενοφόρο

Πάγωσαν στο Νίκη Βόλου – ΠΑΣ Γιάννινα: Έπεσε αναίσθητος ο Τσέλιος, έφυγε με ασθενοφόρο

Στιγμές τρόμου στον αγώνα της Νίκης Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς ο τερματοφύλακας Θεμιστοκλής Τσέλιος έπεσε στο έδαφος και έμεινε αναίσθητος, για να συνέλθει τελικά στη συνέχεια και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, στο 77ο λεπτό, ένα λεπτό μετά το 1-1 των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση και είχαν ευκαιρία με τον Λεό που βρέθηκε απέναντι από τον Τσέλιο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός ότι χτύπησε άθελά του με το γόνατο τον 27χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος έμεινε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως, φυσικά, επικράτησε πανικός, με τον Λεό να κρατάει το κεφάλι του σοκαρισμένος και τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου.

Ο Τσέλιος, τελικά, συνήλθε λίγο μετά, με το πρόσωπό του να είναι γεμάτο αίματα από τη γονατιά, ενώ εμφανίστηκε γρήγορα και το ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις.

 

Betsson
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα