Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τιμωρήθηκε με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τιμωρήθηκε με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 30.000€ τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, «για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με τη σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, η συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο φτάνει στους 14 μήνες, ενώ ο επικεφαλής του «τριφυλλιού» έχει δικαίωμα να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

 Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

«115/2-7-2024

 1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τα ως άνω».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα