Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Ο έντονος διάλογος μεταξύ Σλούκα και Κάναν

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Ο έντονος διάλογος μεταξύ Σλούκα και Κάναν

Ένταση προκλήθηκε λίγο πριν από το φινάλε του δεύτερου τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΣΕΦ.

Ο Κάναν και ο Σλούκας είχαν έναν έντονο διάλογο, τον οποίο δεν έλεγαν να σταματήσουν. Οι δύο πρώην συμπαίκτες, που τα είπαν σε έντονο ύφος, ήταν κι εκείνοι που ξεκίνησαν την ένταση που γενικεύτηκε κι έφτασε ως την αποβολή του Εργκίν Αταμάν.

Ο Κάνααν είχε μια αψιμαχία με τον Σλούκα, με τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού να κάνει την κίνηση «λεφτά» στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Σλούκας έχασε ένα τρίποντο και λίγο μετά ο Κάνααν είπε κάτι στον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Αμέσως δημιουργήθηκε ένταση, η οποία αρχικά ξεκίνησε ανάμεσα στους δύο, στη συνέχεια μπήκε ο Εργκίν Αταμάν και η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα. Ο Τούρκος προπονητής των Πρασίνων μάλιστα αποβλήθηκε.  

Οι διαιτητές του αγώνα άρχισαν να μοιράζουν τεχνικές ποινές με τον Κάνααν και τον Σλούκα να συνεχίζουν την αψιμαχία τους. Σε κάποιο σημείο ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έκανε τη χειρονομία «χρήματα» στον Έλληνα γκαρντ, αναφερόμενος στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι ο Κάνααν ήταν ο πρώτος που σχολίασε τη μεταγραφή του Σλούκα στους Πράσινους το καλοκαίρι που πέρασε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα