Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο πατέρας του απάντησε για το ξέσπασμα στη μητέρα του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο πατέρας του απάντησε για το ξέσπασμα στη μητέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατά την διάρκεια του ημιτελικού της Ρώμης, δεν άντεξε άλλο να ακούει παρατηρήσεις από τη μητέρα του στη μητρική της γλώσσα, τα Ρωσικά, την έβρισε και της είπε να φύγει από το box.

«Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μαλ@@@ένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου”» ξέσπασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε έντονη κριτική στα social media και αρκετά αρνητικά σχόλια στο Twitter για την άσχημη συμπεριφορά του απέναντι στην μητέρα του και ιδιαίτερα μπροστά σε τόσο κόσμο. 

Η απάντηση του πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος Τσιτσιπάς, σχολίασε το περιστατικό που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Χαρακτηριστικά επεσήμανε: «Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο».

Πηγή: govastileto.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα