Η σειρά του Ertflix που πρέπει να δουν όλοι οι ρομαντικοί του ποδοσφαίρου

Η σειρά του Ertflix που πρέπει να δουν όλοι οι ρομαντικοί του ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο πια δεν έχει όσο συναίσθημα είχε. Το μεγαλύτερο κομμάτι του είναι τακτική, φυσική κατάσταση, ενώ τα εκατομμύρια που ξοδεύονται κάθε χρόνο σε αυτό, έχουν φτάσει σε υπερβολικό σημείο, με τους παίκτες συνήθως να μην λένε όχι σε αυτά.

Ωστόσο ο ρομαντισμός δεν έχει εκλείψει, αν και κατά κύριο λόγο ανήκει στους φιλάθλους. Οι παίκτες που γίνονταν σημαίες των ομάδων τους σπάνια υπάρχουν πλέον, αφού δεν θα επιβιώσουν στη νέα τάξη πραγμάτων.

Ένας από τους τελευταίους και πιο χαρακτηριστικούς από αυτούς τους παίκτες ήταν ο «καπιτάνο» της Ρόμα, Φρανσέσκο Τότι. Ο άνθρωπος που έμεινε 24 χρόνια στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του και ευτύχισε να κατακτήσει μαζί της ένα πρωτάθλημα και δυο κύπελλα, ενώ με την Εθνική Ιταλίας στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006.

Οι σειρήνες για την αποχώρηση του ηχούσαν κάθε καλοκαίρι, με τη Ρεάλ Μαδρίτης ειδικά να τον θέλει διακαώς. Ωστόσο ο Τότι, δεν έφυγε ποτέ από την αγαπημένη του Ρόμα. Οι τελευταίοι μήνες της παραμονής του στην ομάδα, ήταν αρκετά δύσκολοι για εκείνον, για πάρα πολλούς λόγους.

Σε αυτή την περίοδο, σε μια δραματοποιημένη μορφή, επιχειρεί να ρίξει φως η σειρά που μπορείς να δεις ολόκληρη στο Ertflix μέσα από έξι επεισόδια, με τίτλο «One Captain». Δείχνει τον εσωτερικό κυρίως αγώνα που έκανε τους τελευταίους 18 μήνες, ενάντια στον χρόνο ενώ πλησίαζε τα 40, ενάντια στον προπονητή του, και ακόμα ενάντια στις σειρήνες από άλλες ομάδες που ηχούσαν μέχρι και τότε.

Η κορύφωση της σειράς είναι ο αποχαιρετισμός του στον κόσμο που τον αγάπησε και που αγάπησε και ο ίδιος, στην ομάδα που έγινε το ένα και μοναδικό σπίτι του, ενώ θα μπορούσε να βρει σπίτι παντού σε όλον τον κόσμο. Γιατί η αγάπη του γι’ αυτήν, ήταν ρομαντική, όσο και το ποδόσφαιρο, για όλους εμάς που το αγαπάμε.

Αν λοιπόν είσαι από εκείνους που ακόμα βλέπεις ρομαντικά το ποδόσφαιρο, η σειρά για τον Τότι, θα σου χαρίσει συγκίνηση, δάκρυα και μια ελπίδα, ότι το συναίσθημα μπορεί κάποιες φορές να μην ξεπουληθεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα