Super League: Βράζουν στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο αθηναϊκό ντέρμπι

Super League: Βράζουν στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο αθηναϊκό ντέρμπι

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να κερδίζουν και να μειώνουν τη διαφορά. Οι κακές διαιτησίες της πρεμιέρας βρέθηκαν στο επίκεντρο, με την ΚΕΔ να καλεί σε σύσκεψη τις ομάδες.
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός σημειώσατε… Νταμπάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος ρέφερι τίναξε στον αέρα το αθηναϊκό ντέρμπι με τις αποφάσεις του και αλλοίωσε με το καλημέρα τα playoff. Ο Ρότα στο τετ-α-τετ του 42ου λεπτού και διαδοχικά οι Μαντσίνι, Ιωαννίδης και Τσέριν στο 46’, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να αλλάξουν την ισοπαλία χωρίς σκορ.

Ένα αποτέλεσμα που ίσως να ήταν διαφορετικό, αν ο Νταμπάνοβιτς δεν ευνοούσε την Ένωση. O Μαυροβούνιος και ο Πορτογάλος Εστέβεζ στο VAR αγνόησαν το χέρι-πέναλτι του Χατζησαφί στο 35’ , καθώς και την ολοφανερή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Άμραμπατ στο 43′.

Ο Νταμπάνοβιτς απέβαλε τον Τσόκαϊ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων για σκληρό μαρκάρισμα στον Πινέδα, αλλά φύλαξε το καλύτερο για το τέλος, όταν ανακάλυψε πέναλτι σε διεκδίκηση του Αραούχο με τον Παλάσιος. Μία υπόδειξη που ανακάλεσε μετά από συνομιλία με το VAR και χωρίς να ελέγξει τη φάση.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και πλησίασε την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Ο Κασάμι άνοιξε το σκορ στο έβδομο λεπτό. Ο Μακαμπού διπλασίασε τα τέρματα των ερυθρολεύκων στο 36’. Ο Φορτούνης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 81’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» άρχισε ιδανικά για τον Άρη, με ένα όμορφο γκολ του Λούις Πάλμα στο 12ο λεπτό. Όμως ο διαιτητής Αλ Χακίμ με υπόδειξη του VAR, σφύριξε πέναλτι σε επαφή του Μπράμπετς με τον Κωνσταντέλια και ο Σβαμπ στο 67’ ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση. Οι ασπρόμαυροι πήραν τη νίκη με γκολ του Ζίφκοβιτς τέσσερα λεπτά αργότερα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποβλήθηκε επειδή πέταξε αντικείμενο στην εξέδρα, ενώ ο Άρης καταγγέλλει ότι μετά τη λήξη ο Τάκης Μπαλτάκος είχε υβριστική συμπεριφορά απέναντι στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη και τον σύλλογο.

Στον απόηχο των τραγικών διαιτησιών των εκλεκτών του, ο Μπένετ κάλεσε σε σύσκεψη την επόμενη Δευτέρα τις ομάδες που συμμετέχουν στα playoff.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα