Ντάνι Άλβες: Παραδέχθηκε ότι υπήρξε ερωτική επαφή με τη γυναίκα που τον κατήγγειλε μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ

Ντάνι Άλβες: Παραδέχθηκε ότι υπήρξε ερωτική επαφή με τη γυναίκα που τον κατήγγειλε μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται κρατούμενος στη φυλακή με την κατηγορίας της σεξουαλικής επίθεσης σε μια 23χρονη γυναίκα. Τα ισπανικά μέσα αποκαλύπτουν ότι παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι υπήρξε ερωτική επαφή με την συγκεκριμένη γυναίκα, σε νυχτερινό κέντρο στην Βαρκελώνη.

Ο Ντάνι Άλβες έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις στις καταθέσεις του, κάτι που φέρεται να έκανε και πάλι την Τετάρτη (8/2). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού τηλεοπτικού δικτύου, «Antena 3», ο Βραζιλιάνος μίλησε για τα όσα έγιναν με το φερόμενο θύμα σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης, παραδέχθηκε ότι υπήρξε ερωτική επαφή με την 23χρονη, ωστόσο τόνισε πώς υπήρξε συναίνεση και ότι δεν προσπάθησε σε καμία περίπτωση να τη βιάσει.

Θυμίζουμε ότι αρχικά, ο Ντάνι Άλβες είχε αναφέρει πως δεν γνώριζε την 23χρονη, στη συνέχεια δήλωσε πως υπήρξε κάτι και στην τρίτη εκδοχή υποστήριξε πώς υπήρξε στοματικός έρωτας.

Την ίδια στιγμή, το ισπανικό δικαστήριο ζητά την παραμονή του Ντάνι Άλβες στη φυλακή, μιας και δεν έχει αποδειχθεί η αθωότητά του, ενώ υπάρχουν και φόβοι φυγής του από τη χώρα, σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα