Ατρόμητος - ΑΕΚ: Έτσι κατάλαβαν οι κιτρινόμαυροι το αντικανονικό ύψος των εστιών

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Έτσι κατάλαβαν οι κιτρινόμαυροι το αντικανονικό ύψος των εστιών

Οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν εκείνοι που διαπίστωσαν με γυμνό μάτι ότι υπήρχε θέμα με το ύψος των δοκαριών, κάτι που διαπίστωσε και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κάρλος Ρόα. Τότε ενημερώθηκαν άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και έγιναν οι μετρήσεις που διαπιστώθηκε το πρόβλημα στο ύψος και μετά ενημερώθηκε η διαιτητική ομάδα.Ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ δεν διεξήχθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι και οι δύο εστίες έχουν χαμηλότερο ύψος από το προβλεπόμενο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, οι παίκτες διαπίστωσαν με γυμνό μάτι το ύψος της εστίας, με πρώτο τον Άμραμπατ, ενώ στη συνέχεια το παρατήρησε και ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κάρλος Ρόα.

Το τεχνικό τιμ ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι ήταν πολύ πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με το ύψος των δοκαριών και αποφασίστηκε να γίνει μέτρηση και στις δύο εστίες.

 
Στη μια εστία οι διαφορές ήταν κυμαινόμενες από 5 ως 7 εκατοστά από διαφορετικά σημεία και στην άλλη από τέσσερα εκατοστά. Ακολούθως η Ένωση αποφάσισε να καταθέσει ένσταση μέσω του αρχηγού της Σέρχιο Αραούχο. Από εκεί και πέρα όπως υποστηρίζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, έγιναν όσα προβλέπει ο κανονισμός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα