Μουντιάλ 2022: Το πρόγραμμα της φάσης των 8, Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

Μουντιάλ 2022: Το πρόγραμμα της φάσης των 8, Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Μουντιάλ 2022 με τα 7 από τα 8 φαβορί της φάσης των «16» να έχουν πάρει το εισιτήριο για τους προημιτελικούς και να προετοιμάζονται για σκληρές αναμετρήσεις!

Η αρχή στη φάση των προημιτελικών του Μουντιάλ θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής, στις 17:00 στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+, με τη μονομαχία της Κροατίας με τη Βραζιλία. Η φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ απέδειξε πως παραμένει σκληρό καρύδι στις νοκ άουτ αναμετρήσεις και αναμένεται να βάλει δύσκολα στη Σελεσάο, η οποία έδωσε μια εντυπωσιακή παράσταση κόντρα στη Νότια Κορέα και παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

 Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 21:00 στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+, η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή σε μια αναμέτρηση που φέρνει στη μνήμη των μεγαλύτερων τον τελικό του 1978. Οι “Οράνιε” του Φαν Χάαλ παίζουν με ουσία και κυνισμό, όμως ο Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμος να οδηγήσει την “Αλμπισελέστε” στον ημιτελικό με τη Βραζιλία που περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι του κόσμου.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+, το Μαρόκο θα δώσει άλλη μια παθιασμένη μάχη για την πρόκριση, αυτή τη φορά κόντρα στην Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος. Η ομάδα-έκπληξη του Μουντιάλ έχει ήδη αποκλείσει Βέλγιο και Ισπανία και έχει κερδίσει το δικαίωμα να ονειρεύεται, ενώ οι Πορτογάλοι έδωσαν το πιο εντυπωσιακό σόου της φάσης των “16” και δείχνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

 Η τετράδα των ημιτελικών θα ολοκληρωθεί με το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι που θα αρχίσει την Κυριακή στις 21:00 στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+. Η Αγγλία ανυπομονεί να κάνει επιτέλους πράξη το σύνθημα “it’s coming home” για το τρόπαιο που είχε κατακτήσει το μακρινό 1966, ενώ η κάτοχος του τίτλου Γαλλία του εκπληκτικού Κιλιάν Εμπαπέ ονειρεύεται να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά δύο συνεχόμενα Μουντιάλ μετά τη Βραζιλία του Πελέ το 1958 και το 1962.

Και σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι νοκ άουτ καθώς μόνο μία ομάδα από κάθε αναμέτρηση θα προκριθεί στην ημιτελική φάση. Αν δεν υπάρχει νικητής στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα, το παιχνίδι πηγαίνει σε ημίωρη παράταση και στη συνέχεια- αν χρειαστεί-  στη διαδικασία των πέναλτι.  

Και φυσικά, όλες οι μεγάλες στιγμές που θα μας χαρίσουν οι κορυφαίες αυτές αναμετρήσεις, θα βρίσκονται στην εκπομπή «ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ» με τον Στέφανο Αβραμίδη, τον Βασίλη Σαμπράκο και τον Μιχάλη Τσόχο την Παρασκευή και το Σάββατο στον ΑΝΤ1 με ένα ζωντανό pre-game show στις 19:45 πριν την έναρξη των αγώνων και στις 23:00 μετά τη λήξη των αγώνων.

Ποιες ομάδες θα προκριθούν στους ημιτελικούς του Μουντιάλ και θα φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της κατάκτησης του τρόπαιου;

Αναλυτικά οι ώρες και οι περιγραφές των αγώνων της Προημιτελικής Φάσης όπως θα προβληθούν από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+:

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
Κροατία – Βραζιλία (17:00)  ANT1/ ANT1+

Περιγραφή: Αλέξης Σπυρόπουλος

Ολλανδία – Αργεντινή (21:00)  ANT1/ ANT1+

Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας

Σχολιασμός: Στέλιος Γιαννακόπουλος

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
Μαρόκο – Πορτογαλία (17:00) ANT1/ ANT1+

Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας

Αγγλία – Γαλλία (21:00)  ANT1/ ANT1+

Περιγραφή: Αλέξης Σπυρόπουλος

Σχολιασμός: Στέλιος Γιαννακόπουλος

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα