Μουντιάλ 2022: Γαλλία - Αγγλία είναι το δεύτερο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης

Μουντιάλ 2022: Γαλλία - Αγγλία είναι το δεύτερο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης

Γαλλία - Αγγλία είναι το δεύτερο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ, που προέκυψε μετά τις χθεσινές αναμετρήσεις. Οι Άγγλοι επικράτησαν 3-0 της Σενεγάλης, ενώ οι τρικολόρ νίκησαν 3-1 την Πολωνία. Σήμερα αναμετρώνται Ιαπωνία-Κροατία και Βραζιλία-Νότια Κορέα.

Η Αγγλία στους ομίλους σκόραρε κατά μέσο όρο τρία γκολ σε κάθε ματς και το συγκεκριμένο στατιστικό το διατήρησε και μετά το πρώτο νοκ άουτ ματς. Κυνισμός, νίκη με 3-0 απέναντι και στη Σενεγάλη και τώρα… Γαλλία.

Από ασίστ του Μπέλιγχαμ, ο Χέντερσον άνοιξε το σκορ στο 38’.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Κέιν πέτυχε το πρώτο του γκολ σε αυτό το Μουντιάλ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας σε μεγάλα τουρνουά.

«Περίμενα υπομονετικά να σκοράρω και ευτυχώς αυτό έγινε σήμερα και νιώθω καλά. Ελπίζω πως αυτό μπορεί να ξεκινήσει ένα καλό σερί για μένα», ανέφερε ο Χάρι Κέιν.

Ένας γεννηθείς του 2000, έδωσε ασίστ σε έναν του 2001 για το τρίτο γκολ της ομάδας του Σάουθγκεϊτ. Φόντεν στον Σάκα, τελικό σκορ Αγγλία Σενεγάλη 3-0 και πίσω στο Λονδίνο, απλά χαμός.

Τους Άγγλους, στα προημιτελικά τους περιμένουν ήδη οι Γάλλοι, που με μια εκπληκτική εμφάνιση του Εμπαπέ ξεπέρασαν το εμπόδιο της Πολωνίας με 3-1.

Σήμερα, η Ιαπωνία αναμετράται με την Κροατία και η Βραζιλία με τη Νότια Κορέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα