Μουντιάλ 2022: Νίκη θέλει η Αργεντινή για να αποφύγει τη Γαλλία. Προγνωστικά

Μουντιάλ 2022: Νίκη θέλει η Αργεντινή για να αποφύγει τη Γαλλία. Προγνωστικά

Ο 3ος και ο 4ο όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώνονται σήμερα με μεγάλες αναμετρήσεις που κρίνουν την πρόκριση.

Το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση γίνεται στον 3ο όμιλο ανάμεσα στην Πολωνία και την Αργεντινή.  Στη βαθμολογία προηγείται η Πολωνία με 4 βαθμούς και ακολουθούν η Αργεντινή και η Σαουδική Αραβία με 3 και το Μεξικό με 1.

Για δύο αποτελέσματα παίζει η Πολωνία αφού προκρίνεται και με την ισοπαλία. Η Αργεντινή παίρνει το εισιτήριο αν κερδίσει και υπό προϋποθέσεις με την ισοπαλία. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι είναι βέβαιο ότι θα κυνηγήσει τη νίκη για να εξασφαλίσει την 1η θέση στον όμιλο, ώστε να αποφύγει να συγκρουστεί με τη Γαλλία στη φάση των «16».

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σαουδική Αραβία προκρίνεται με νίκη κόντρα στο Μεξικό, το οποίο δεν είναι βέβαιο ότι θα περάσει ακόμα και αν κερδίσει. 

Στον 4ο όμιλο η Γαλλία έχει προκριθεί με τους 6 βαθμούς και το 2ο εισιτήριο διεκδικούν η Αυστραλία με 3 πόντους, η Δανία και η Τυνησία με 1. Μόνο νίκη θέλει η Δανία για να προκριθεί στο ματς με την Αυστραλία, η οποία λογικά περνάει και με την ισοπαλία. Η Τυνησία για να ελπίζει πρέπει να κερδίσει τη Γαλλία. 

Μουντιάλ 2022, Πολωνία-Αργεντινή: Και τώρα... οι δύο τους

Μουντιάλ 2022, Αυστραλία-Δανία: Κρίνεται η 2η θέση στον τέταρτο όμιλο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα