Ψυχολόγος αποκαλύπτει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά τον θάνατο του γιο του

Ψυχολόγος αποκαλύπτει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά τον θάνατο του γιο του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάσχει από κατάθλιψη και δίνει μάχη με την ψυχική του υγεία, λόγω του θανάτου του γιου του στη γέννα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ψυχολόγος Τζόρνταν Πάτερσον.

Όπως αναφέρει η marca.com, ο Καναδός ειδικός ήρθε σε επικοινωνία με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, ύστερα από αίτημα του δεύτερου, λίγους μήνες μετά το τραγικό γεγονός, καθώς πρόκειται για ένα από τα δύο δίδυμα που κυοφορούσε η Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

«Ο Κριστιάνο παλεύει με τη κατάθλιψη. Πρέπει να είστε επιεικείς μαζί του, είναι άνθρωπος, όπως όλοι μας. Από τότε που πέθανε ο γιος του, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το μυαλό του, αλλά θα το ξεπεράσει», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «είχε προβλήματα στη ζωή του πριν από μερικούς μήνες, οπότε ένας φίλος του του έστειλε μερικά από τα βίντεό μου. Είπε ότι τα είδε και μετά διάβασε το βιβλίο μου. Ο Ρονάλντο πιστεύει ότι το βιβλίο τον βοήθησε και μετά ήθελε να μου μιλήσει. Μιλήσαμε για περίπου δύο ώρες. Μου έδειξε τα όργανα που χρησιμοποιεί για να παραμείνει σε τοπ φόρμα, μιλήσαμε για τις εταιρείες του και τι θέλει να κάνει στο μέλλον και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα