Νέο πραξικόπημα στην ΕΠΟ: Ο Τάκης Μπαλτάκος απειλεί τη Super League και την πολιτεία

Νέο πραξικόπημα στην ΕΠΟ: Ο Τάκης Μπαλτάκος απειλεί τη Super League και την πολιτεία

Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού, αλλά και τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ ξεχωρίζουν στη σημερινή ειδησεογραφία από τη Super League. Την ίδια ώρα η ΕΠΟ συνεχίζει με προκλητικές αποφάσεις, απειλώντας με Grexit για την επαγγελματική διαιτησία και αναβάλλοντας τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Συνεχίζει ανενόχλητη την αυθαιρεσία, τις ωμές απειλές, τα πραξικοπήματα και τις παρανομίες η ΕΠΟ. Ο Τάκης Μπαλτάκος εξήγγειλε -κόντρα σε νόμο του κράτους- αποβολή δια βίου όποιου διαιτητή συμμετάσχει στην επαγγελματική διαιτησία.

Παράλληλα, απείλησε ότι αν η Super League μειώσει το ποσοστό προς την ΕΠΟ θα φτάσει μέχρι Grexit. Παράλληλα, σε ένα ρεσιτάλ αυταρχισμού διέκοψε τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ως διαμαρτυρία για το μητρώο. Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε: «Έτσι είναι όταν ο ονειρεύεται ότι ο λόγος του είναι ο νόμος. Οι μάσκες έπεσαν’…».

Μόνο που πλέον δεν είναι ώρα σχολιασμών, αλλά πράξεων ενάντια στα χωρίς τέλος διαδοχικά πραξικοπήματα Μπαλτάκου.

Με το 9 στην πλάτη θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο διεθνής γκολκίπερ ήθελε τον αριθμό 31, τον οποίο φοράει ο Κρίστινσον. Οπότε, ο Πασχαλάκης επέλεξε το νούμερο που έχει συνδεθεί με τους μεγάλους σκόρερ και θα είναι το νέο εννιάρι των πρωταθλητών.

Η εικόνα μιας γυναίκας στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι συνηθισμένη στα ελληνικά ντέρμπι. Όμως, την Κυριακή στην Τούμπα, η Αυστριακή Σάρα Τέλεκ θα αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Η Τέλεκ θα είναι η βοηθός του συμπατριώτη της, Ζούλιεν Βάινμπέργκερ στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Ο Λουτσέσκου θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Κουλιεράκη, ενώ ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον Κώτσιρα.

Η ΑΕΚ εγκαινιάζει αυτή την ώρα το γήπεδο της Αγιάς Σοφιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια, με μία πολύωρη εκδήλωση. Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς για να γιορτάσει την επιστροφή της Ένωσης στην έδρα της μετά από 19 χρόνια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα