Μαρία Σάκκαρη: Στα προημιτελικά εναντίον της Ζανέφσκα

Μαρία Σάκκαρη: Στα προημιτελικά εναντίον της Ζανέφσκα

Η Μαρία Σάκκαρη και πάλι με ανατροπή, επικράτησε της Αράνθα Ρους με 2-1 σετ και πέρασε στα προημιτελικά του τουρνουά της Πάρμα όπου θα βρει απέναντί της την Βελγίδα Μαρίνα Ζανέφσκα
Όπως ακριβώς και στον 2ο γύρο του τουρνουά της Πάρμας, η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε στροφές όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, πέτυχε την ανατροπή κόντρα στην Ολλανδή Αράνθα Ρους και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης με 2-1 σετ.

Το νο. 114 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε πιο δυναμικά το παιχνίδι κατακτώντας το 1ο σετ με 6-3. Στην εξέλιξη του σετ, η Ελληνίδα τενίστρια εξοργίστηκε με τον διαιτητή, όταν διέκοψε πόντο για να της κάνει παρατήρηση για παραπλανητική ομιλία.

Με πείσμα και αποφασιστικότητα η Μαρία συνέχισε να διεκδικεί την πρόκριση και τα κατάφερε. Με 6-2 ισοφάρισε σε 1-1 και μετά από 2 ώρες και 37 λεπτά κατέκτησε το ματς με 6-3. Στις 8 του ιταλικού τουρνουά, θα αντιμετωπίσει την 29χρονη Βελγίδα, Μαρίνα Ζανέφσκα.

Η Σάκκαρη, με τη συμμετοχή της στο Parma Ladies, έχει ως στόχο να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί, προκειμένου να βρεθεί στην 8άδα του Race που θα την οδηγήσει στους τελικούς της WTA τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Τέξας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα