Nations League: Στην Κύπρο για το απόλυτο σε πέντε αγώνες η Εθνική. Προγνωστικά: 2+1 επιλογές

Nations League: Στην Κύπρο για το απόλυτο σε πέντε αγώνες η Εθνική. Προγνωστικά: 2+1 επιλογές

 
Στο ποδόσφαιρο ολοκληρώνεται αυτή την ώρα η προπόνηση της εθνικής μας, που θα αντιμετωπίσει αύριο την Κύπρο, στον προτελευταίο της αγώνα στο Nations League. Οι διεθνείς έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτού του παιχνιδιού και της αναμέτρησης με τη Β. Ιρλανδία την Τρίτη.
Με εξασφαλισμένη την πρώτη θέση του ομίλου της και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του Nations League, η εθνική ομάδα φιλοξενείται αύριο στην Λάρνακα από την Κύπρο για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

«Αυτό που πρέπει να περιμένουμε όλοι είναι μία συνέχεια των αγώνων του Ιουνίου που δείξαμε ένα σοβαρό πρόσωπο και καταφέραμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο» δήλωσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Η γαλανόλευκη ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Nations League την προσεχή Τρίτη με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Β. Ιρλανδία.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: 2+1 επιλογές από το Nations League

Εκτός από τον Μασούρα και τον Μπουχαλάκη συνολικά 17 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν κληθεί στις εθνικές τους ομάδες. Στην βασική ενδεκάδα της Νότιας Κορέας στην ισόπαλη -με σκορ 2-2- φιλική αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα, βρέθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» Ινμπόμ Χουάνγκ και Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Την ίδια στιγμή, την σκληρή δουλειά, για να τεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στη διάθεση του Μίτσελ, συνεχίζει ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ανέβασε στα σόσιαλ μίντια βίντεο από την προπόνησή του, στην οποία δεν ήταν μόνος. Στο βάθος διακρίνεται ο μικρός του γιός, Λίαμ Άλβες, να ανταλλάσσει πάσες με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Την ίδια ώρα έκπληξη έχει προκαλέσει η αδειοδότηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ από την σχετική επιτροπή της Περιφέρειας, ενώ στον επανέλεγχο διαπιστώθηκαν παραβιάσεις σε όσα ορίζουν οι κανονισμοί ασφαλείας της ΚΥΑ, αλλά και ελλείψεις, όπως πχ η διαπιστωτική πράξη της υπογειοποίησης.

Παρότι η πρόεδρος της επιτροπής και μοναδική μηχανικός, κυρία Πολυζώη μειοψήφησε, έχοντας καταθέσει μήνυση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη για απειλές, η 6μηνη προσωρινή άδεια εκδόθηκε. Για την οριστική έγκριση απομένουν όμως δύο ακόμη υπογραφές, του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού, με βάση την τελική εισήγηση του προϊσταμένου του Τμήματος Αδειοδοτήσεων Αθλητικών Εγκαταστάσεων, που καλούνται να πράξουν τα νόμιμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα