Εθνική Ελλάδας: Βασικοί Σιώπης και Δουβίκας με Κύπρο

Εθνική Ελλάδας: Βασικοί Σιώπης και Δουβίκας με Κύπρο

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κύπρο το βράδυ του Σαββάτου (24/9, 21:45) για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο Nations League, με τον Γκουστάβο Πογέτ να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει. Για την ακρίβεια, έχει αποφασίσει για 10 από τους 11 παίκτες, μιας και παίζεται η θέση δίπλα στον Σιώπη μεταξύ του Κουρμπέλη και του Μπουχαλάκη.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: 2+1 επιλογές από το Nations League
Η γαλανόλευκη θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Μπάλντοκ, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τσιμίκα.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Σιώπης μαζί με έναν εκ των Κουρμπέλη ή Μπουχαλάκη και μπροστά τους ως δεκάρι θα είναι ο Μπακασέτας. Ως εξτρέμ θα παίξουν οι Μασούρας και Πέλκας με τον Δουβίκα στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αποτελείται από τους: Μπάρκα, Πασχαλάκη, Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Γούτα, Χατζηδιάκο, Κυριακόπουλο, Μαυροπάνο, Ρότα, Τσιμίκα, Κουλιεράκη, Αλεξανδρόπουλο, Μπακασέτα, Μπουχαλάκη, Κουρμπέλη, Μάνταλο, Παπανικολάου, Σιώπη, Χατζηγιοβάνη, Δουβίκα, Φούντα, Γιακουμάκη, Ιωαννίδη, Μασούρα, Πέλκα, Τζόλη.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: 2+1 επιλογές από το Nations League

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα