Ο Πογκμπά, τα μάγια και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Συνέχεια στο σίριαλ εκβιασμού

Ο Πογκμπά, τα μάγια και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Συνέχεια στο σίριαλ εκβιασμού

Το σίριαλ ανάμεσα στα αδέρφια Πογκμπά, Πολ και Ματίας φαίνεται πως έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Ο Ματίας Πογκμά, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακισμένος για εκβιασμό στον ίδιο του τον αδερφό, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να βγάλει πολλά άπλυτα του αδερφού του στην φόρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν μαθέυτηκε ότι ο Γάλλος διεθνής, Πολ Πογκμπά ειναι μπλεγμένος με μάγια. Μάλιστα, ο ίδιος του ο αδερφός αποκάλυψε πως όλα αυτά τα χρόνια έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια σε αυτά, προκειμένου να μην τραυματιστεί.

Αλλά αυτή τη φορά, με μια μακροσκελής ανάρτηση στο twitter πήγε ένα βήμα παρακάτω αποκαλύπτοντας πως ο αδερφός του Πολ έκανε μάγια σε άλλους Γάλλους διεθνείς, συμπεριλαμβανομένου και του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η ανάρτηση του Ματίας Πογκμπά:
«Αυτό το άτομο, ο αδερφός μου, έχει γίνει λάτρης της μαγείας τα τελευταία χρόνια, οπαδός ενός μάγου, γνωστού ως Marabout Ibrahim, ονόματι Grande, συγγενής του πρώην παίκτη Αλού Ντιαρά.

Ο αδερφός μου έκανε μάγια σε αρκετούς συμπαίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Κιλιάν Εμπαπέ, είτε από ζήλια είτε για να κερδίσει ένα παιχνίδι.

Πολλοί θα σοκαριστούν και θα δυσκολευτούν να το πιστέψουν, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι ο λόγος που η οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα βρίσκονται σε κίνδυνο σήμερα. Ο αδερφός μου είχε πάντα στο περιβάλλον του εγκληματίες και παραβάτες, τους οποίους έχει ακόμα και σήμερα.

Αν ήταν μόνο φιλία θα μπορούσε να ήταν εντάξει. Το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποίησε αυτές τις σχέσεις και τα ονόματά τους για να κάνει δουλειές μαζί τους, για να κάνει πράγματα για εκείνον. Πρόδωσε τους κολλητούς του και έφυγε χωρίς να το πει σε κανέναν, αφήνοντας τη μητέρα μας και εμένα στη μοίρα μας, αφήνοντας την οικογένειά της και τους αγαπημένους της να γίνουν στόχοι αυτών των ληστών.

Μερικοί συγγενείς μας έχουν ήδη δεχθεί επίθεση και έχουν πυροβοληθεί εξαιτίας του. Δεν πήγαμε στις Αρχές, από φόβο αντιποίνων, χωρίς να είμαστε προστατευμένοι με κανέναν τρόπο να μας προστατεύσει όλους.

Φυσικά εκείνος είναι ήσυχος στο φρούριο του πίσω από τους σωματοφύλακές του. Επίσης, η μητέρα μου έπρεπε να σταθεί στο πλευρό του και να παρακαλέσει για λογαριασμό του. Εκείνος το δέχθηκε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα