Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Σφοδρή σύγκρουση Σπόραρ με Σούλη. Πάγωσε η Λεωφόρος

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Σφοδρή σύγκρουση Σπόραρ με Σούλη. Πάγωσε η Λεωφόρος

Σφοδρή σύγκρουση είχαν Σπόραρ και Σούλης, στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου του Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα. Έχασε τις αισθήσεις του ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων – Αποχώρησε με φορείο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ζαλισμένος αποχώρησε μετά από λίγο ο Σπόραρ.

Από βολέ του Μπρινιόλι στο 25′ του Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σπόραρ έτρεξε για την μπάλα, όπως και ο Σούλης (έκανε έξοδο στα όρια της μεγάλης του περιοχής).

 
Οι δυο παίκτες συγκρούστηκαν και έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να χάνει τις αισθήσεις του (σχεδόν λιπόθυμος ήταν και ο επιθετικός των “πρασίνων”) και τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων και τα ιατρικά επιτελεία να τρέχουν στο σημείο, για να προσφέρουν πρώτες βοήθειες.

Οι πάντες “πάγωσαν” στη Λεωφόρο. Ο Σπόραρ σηκώθηκε για να συνεχίσει το ματς, ενώ ο Σούλης βρήκε τις αισθήσεις του και αποχώρησε με φορείο (σ.σ. η εξέδρα τον χειροκρότησε) και.. έφυγε για το πλησιέστερο νοσοκομείο (υπήρξαν φόβοι για πρόβλημα στον αυχένα του) με τον Αθανασίου να τον αντικαθιστά.

Λίγα λεπτά μετά, ο Σπόραρ έδειξε να ζαλίζεται κι έτσι έγινε κι αυτός αναγκαστική αλλαγή, δίνοντας τη θέση του στον Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα