Σοκαριστικά νέα: Εγκεφαλική βλάβη υπέστη βασικός μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού

Σοκαριστικά νέα: Εγκεφαλική βλάβη υπέστη βασικός μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού

Ήταν ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού για τον άξονα στη λήξη του καλοκαιρινού «παζαριού». Τα δεδομένα ωστόσο δεν τον έφεραν ποτέ στην Αθήνα, με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να προχωράει σε άλλες λύσεις.   

Ο λόγος για τον Τζόναθαν Οσόριο ο οποίος προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, ο Καναδός χαφ μίλησε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στον εγκέφαλο το οποίο δημιουργήθηκε από μια αγκωνιά την οποία δέχτηκε κόντρα στους Σικάγο Φάιερ.

«Δεν ένιωθα κάποιο έξτρα σύμπτωμα τότε. Μόνο ότι πονούσα, είχα και εναν μώλωπα. Τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να πω επιστημονικά τι είναι αυτό που έχω. Μπορώ να πω ότι πλέον η δεξιά μεριά του εγκεφάλου μου δουλεύει και για τις δύο, γιατί η αριστερή δεν λειτουργεί κανονικά.


Στα πρώτα ματς που έπαιξα ένιωσα πονοκέφαλο κι άλλα συμπτώματα. Έτσι, μου είπαν ότι θα ήταν καλύτερο να μείνω λίγο εκτός, δεν πρέπει να παίζεις με αυτά τα πράγματα. Ήταν κάτι απογοητευτικό και τρομακτικό για μένα, αλλά τώρα νομίζω πως έιμαι στον σωστό δρόμο, αισθάνομαι καλύτερα», ανέφερε ο Οσόριο ο οποίος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες.

to10.gr/

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα