Παίκτες του Παναθηναϊκού οι Τρουιγιέ και Τσοκάι

Παίκτες του Παναθηναϊκού οι Τρουιγιέ και Τσοκάι

Παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρούνται πλέον οι Αλεσίς Τρουιγιέ και Ένις Τσοκάι, καθώς επήλθε πλήρης συμφωνία των «πράσινων» τόσο με τους δύο ποδοσφαιριστές, όσο και με τις Νις και Λοκομοτίβα για την αγορά του 22χρονου Γάλλου και του 23χρονου Αλβανού μέσου.

Αμφότεροι έστειλαν υπογεγραμμένα τα συμβόλαιά τους το απόγευμα της Πέμπτης (15/9), με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η διάρκεια της συνεργασίας τους τους θα είναι έως το καλοκαίρι του 2025.

Οι «πράσινοι» είχαν τσεκάρει εδώ και καιρό την περίπτωση του Τρουιγιέ, ο οποίος έκανε μία εξαιρετική σεζόν πέρσι με την Οσέρ, ως δανεικός από την ομάδα της Νίκαιας (6 ασίστ και 1 γκολ σε 28 ματς) και «κουμπώνει» σ’ αυτό που είχε στο μυαλό του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στον Παναθηναϊκό, παρά τη χρονική πίεση που υπήρχε, δεν ήθελαν να μπουν σε διαδικασία δανεισμού, καθώς ο Τρουιγιέ έχει την απόλυτη έγκριση του Σέρβου τεχνικού και γι’ αυτό προχώρησαν στην αγορά του Γάλλου με ένα σημαντικό ποσό και ποσοστό μεταπώλησης.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τσοκάι, ο οποίος θα αποκτηθεί με μεταγραφή (κι όχι με δανεισμό) από τη Λοκομοτίβα, με τον Αλβανό μέσο να έχει αντιμετωπίσει μάλιστα τους «πράσινους» το καλοκαίρι του 2021 στο φιλικό που διεξήχθη στην Καλλιθέα (2-2), έχοντας παίξει 62 λεπτά. 

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι επίσημα οι δύο μεταγραφές, καθώς αυτή την ώρα γίνεται η τελική ανταλλαγή εγγράφων προκειμένου να δηλωθούν στο μεταγραφικό σύστημα και οι δύο προσθήκες των μέσων που αναζητούσε ο Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα