Ολυμπιακός: Παίρνει Κασάμι και Ομάρ – Παλεύει για Μιλιβόγεβιτς

Ολυμπιακός: Παίρνει Κασάμι και Ομάρ – Παλεύει για Μιλιβόγεβιτς

Σε σημαντικές μεταγραφές προχωρά στο παρά πέντε ο Ολυμπιακός, καθώς μετά τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Σεντρίκ Μπακαμπού -που βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για να υπογράψει συμβόλαιο- υπάρχουν άλλες τρεις (!) περιπτώσεις που βρίσκονται στα σκαριά για τους Πειραιώτες.

Αρχικά ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος ως ελεύθερος θα υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών ήταν στην Ελλάδα και συμφώνησε στα πάντα με τους «ερυθρόλευκους», γύρισε στην Ελβετία να πάρει τα πράγματά του και τώρα αναμένεται να ανακοινωθεί.

Ένας ακόμη γνώριμος ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Πειραιά, ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, τον οποίον η Γαλατασαράι τον αφήνει να φύγει. Ο Νορβηγός μπακ έχει αρκετές πιθανότητες να υπογράψει σήμερα στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει παίκτη για το «6». Αυτός που εξεταζόταν ήταν ο Μπακαγιόκο, ωστόσο δύσκολα θα κλείσει άμεσα. Γι’ αυτό τον λόγο η ομάδα του Πειραιά εξετάζει την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος δεν έχει στα 31 του τον χρόνο που θα ήθελε στην Κρίσταλ Πάλας. Είναι μια δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή για να προλάβει το deadline της μεταγραφικής περιόδου και να κλείσει τον Σέρβο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα