Super League: Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 1-0 της Λαμίας

Super League: Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 1-0 της Λαμίας

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 1-0 της Λαμίας για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει μόνο νίκες στην έδρα της.

Ο «δικέφαλος το Βορρά» επέστρεψε στα επιτυχή αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Άρη. Ο αγώνας κρίθηκε με γκολ του Κούρτιτς στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 10 βαθμούς. Η Λαμία, που δεν έχει ακόμη νίκη, έμεινε στους 2. Η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερη για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που συμπλήρωσε 100 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Στο 4′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά αλλά η προσπάθεια του Τσιλούλη βρήκε τον Κοτάρσκι σε ετοιμότητα. Στο 13ο λεπτό ο Βιεϊρίνια σούταρε από μακρινή απόσταση με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Ο ΠΑΟΚ κυκλοφορούσε την μπάλα και έχασε νέα ευκαιρία στο 23ο λεπτό.


Ο Νάρεϊ βγήκε σε τετ-α-τετ αλλά ο Σαρανοφ ήταν σε ετοιμότητα. Στο 30′ ο Μανούσος βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο Κοτάρσκι μπλόκαρε. Στο 31ο λεπτό ο Μπίσεσβαρ έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Σίμονοφ και κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια κόρνερ.

 
Οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να είναι πιεστικοί και άνοιξαν το σκορ στο 43ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κούρτιτς πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 49′ ο Μπεχαράνο πήρε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 54′ ο Μανούσος προσπάθησε να απειλήσει από μακριά αλλά η προσπάθειά του ήταν πολύ άστοχη.

Στο 66ο λεπτό ο Νάρεϊ έκανε κίνηση αλλά ο Σαρανοφ μπλόκαρε χωρίς με άνεση. Ο ίδιος παίκτης απείλησε στο 75’ αλλά αστόχησε από κοντά. Στο 80ο λεπτό ο Μαρμεντίνι μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά έχασε την κατοχή της μπάλας χωρίς να γίνει απειλητικός.

Στο 85’ ο Τσαούσης εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο πάγκων όταν παρεμποδίστηκε παίκτης της Λαμίας που πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο.

Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νάρεϊ έπιασε το σουτ αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Κοτάρσκι έφυγε εκτός αγωνιστικού χώρου μετά από χτύπημα που δέχτηκε και ο Σβαμπ αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια αφού ο Λουτσέσκου είχε κάνει και τις 5 αλλαγές. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα