Σέριε Α: Ο Μουρίνιο δεν χάνει επαφή με την κορυφή

Σέριε Α: Ο Μουρίνιο δεν χάνει επαφή με την κορυφή

Το πρωτάθλημα της Ιταλίας τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο κάτι που το δείχνει ξεκάθαρα πως τριες σερί σεζόν αναδεικνύεται διαφορετικός πρωταθλητής. Υπάρχουν 4-5 ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα μέχρι το τέλος κάνοντας τους φιλάθλους του ιταλικού ποδοσφαίρου να περιμένουν με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη της κάθε αγωνιστικής.

Η φετινή Σέριε Α έχει ξεκινήσει ακριβώς όπως την περιμέναμε. Μετά από 6 αγωνιστικές η πρώτη της κατάταξης Νάπολι έχει διαφορά από την 6η Λάτσιο μίλις τρεις βαθμούς. Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως οι αλλαγές θέσεων στην κορυφή μπορεί να γίνεται κάθε εβδομάδα.Μέχρι στιγμής όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, με μερικά από αυτά να κρίνονται στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. 

Στην 7η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Ρομα του Ζοζέ με ένα παιχνίδι λιγότερο, μιας και αγωνίζεται απόψε απέναντι στην Έμπολι(12/9). Ο Πορτογάλος κόουτς είναι μακράν ο σταρ των προπονητών του Ιταλικού πρωταθλήματος και φέτος με τις κινήσεις που έκανε θέλει να φέρει τη Ρόμα όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο Special One καθώς βλέπει πως καμία ομάδα από τους διεκδικητές του τίτλου δεν μπορεί να ξεφύγει, θέλει να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται και να τους προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση.

Στο παιχνίδι με την Έμπολι η Ρόμα είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς, όπως υποδηλώνουν και οι αποδόσεις της bet365. Aν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και η Ρόμα πάρει την νίκη τοτε θα βρεθεί ένα βαθμο πίσω από τον πρωτοπόρο Νάπολι και θα ισοβαθμεί με την Ουντινέζε. 

Κανείς πραγματικά δεν μπορεί να ξέρει πως θα κινηθεί το πρωτάθλημα στο μέλλον με όλους τους λάτρεις του ιταλικού ποδοσφαίρου να κάνουν διαρκώς προβλέψεις και εκτιμήσεις αφου συμβουλεύονται σελίδες στην κατηγορία προγνωστικά ποδόσφαιρο

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα με ανατροπές, συγκινήσεις και πολλές εκπλήξεις. Η Σέριε Α είναι εδώ και θυμίζει εποχές δεκαετίας ενενήντα, όπου πραγματικά ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα