Super League: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ξεχωρίζουν για την 4η αγωνιστική. Προγνωστικά

Super League: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ξεχωρίζουν για την 4η αγωνιστική. Προγνωστικά

Στους εφτά βαθμούς ανέβηκε ο Παναιτωλικός, μετά την επικράτηση του επί του ΟΦΗ με 2 - 1.
Ο Καρέλης άνοιξε το σκορ στο 14’, μετά από σουτ του Ντίαζ. Ο Μπαλογιάννης ισοφάρισε στο 42’ με μακρινό σουτ. Ο Κολοβός στο 76’ έδωσε τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 2.

Στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε την πρώτη νίκη με το 2-1 επί του Λεβαδειακού. Μόλις στο 2’ ο Ροσέρο σκόραρε το 1-0 με κοντινή κεφαλιά. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μουτίνιο ισοφάρισε μα μακρινό σουτ. Οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς με προβολή του Εραμούσπε.

Ο Ιωνικός προηγήθηκε στη Νίκαια με εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Μεντόσα, όμως ο Ατρόμητος αντέδρασε. O Κεσχρίντα ισοφάρισε στο 53’ με πλασέ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Φριτζόνσον έδωσε προβάδισμα στους Περιστεριώτες. Στο 60’, ο Ρομπάι από κοντινή απόσταση σημείωσε το 1 – 3. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις του ματς από τον Τζαβίδα.

Η 4η αγωνιστική θα συνεχιστεί σήμερα με τρία παιχνίδια: Ολυμπιακός – Βόλος, Άρης – Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Αύριο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Λαμία.

Στο αθηναϊκό ντέρμπι του «Απόστολος Νικολαΐδης» θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Οι πράσινοι θα παραταχθούν με τους Σένκεφελντ και Μπερνάρ στην αποστολή, αλλά χωρίς τον Χουάνκαρ. Η Ένωση θα πάει στη Λεωφόρο με τους νεοαποκτηθέντες Σιντιμπέ και Φαν Βέερτ.

διαβάστε αναλυτικά τα προγνωστικά μας

Στον Ολυμπιακό, ο Σίμε Βρσάλικο επιστρέφει στην δράση μετά από 1,5 μήνα. Στη διάθεση του Κορμπεράν τέθηκαν και οι Αγκιμπού Καμαρά και Εμβιλά.

Προγνωστικά Superleague: Τριάδα επιλογών από το 1,94 έως το 3,30

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα