Eurobasket: Αντίστροφη μέτρηση για τον νοκ άουτ αγώνα με την Τσεχία

Eurobasket: Αντίστροφη μέτρηση για τον νοκ άουτ αγώνα με την Τσεχία

Αντίστροφα μετρούν τα μέλη της Εθνικής Mπάσκετ για τον νοκ άουτ αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Τσεχία, στη φάση των 16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει μια από τις αγαπημένες του εφορμήσεις και στέλνει την καρδιά μας στην «κούλουρη». Γυρίζει το πόδι του καθώς πέφτει πάνω στον αντίπαλό του, αποσύρεται στον πάγκο και δέχεται τις περιποιήσεις του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής. Δεν ξαναμπαίνει στον αγώνα και μετά τη λήξη του αποχωρεί κουτσαίνοντας. Ουδείς ασχολείται με τη νίκη επί της Εσθονίας με 90 – 69.

Η ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ο Γιάννης υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και παρακολουθείται συνεχώς από το ιατρικό επιτελείο. Φεύγοντας από το γήπεδο δείχνει να κουτσαίνει λιγότερο. Μάλλον δε συντρέχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας.

Η Εθνική μπορεί να αφοσιωθεί απερίσπαστη στον αντίπαλό της στη φάση των 16, την Τσεχία, που την τελευταία τριετία, μας έχει πετάξει έξω από τα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πριν τραυματιστεί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε δώσει ένα ακόμα σόου πάνω στο παρκέ σκοράροντας 25 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Σε όλο τον αγώνα η Εθνική ήταν σοβαρή, αν και αδιάφορη βαθμολογικά. Κι αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσε να κάνει στον Δημήτρη Ιτούδη για τα γενέθλιά του.

Η αποστολή θα βρίσκεται από σήμερα στο Βερολίνο. Εκεί όπου την Κυριακή το βράδυ θα διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά απέναντι στους Τσέχους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα