Εθνική μπάσκετ: Κόπηκαν τρεις, πριν την ανακοίνωση για την τελική δωδεκάδα του Ευρωμπάσκετ

Εθνική μπάσκετ: Κόπηκαν τρεις, πριν την ανακοίνωση για την τελική δωδεκάδα του Ευρωμπάσκετ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής ανδρών για το Ευρωμπάσκετ. Ο Δ. Ιτούδης ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους Π. καλαϊτζάκη, Γ. Κουζέλογλου και Δ. Κακλαμανάκη.

Την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα.

H επίσημη αγαπημένη θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει Ευρωμπάσκετ χωρίς τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζέλογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη.

Οι τρεις τους «κόπηκαν» από τον Δημήτρη Ιτούδη μία μέρα πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Μιλάνο και εν αναμονή της ανακοίνωσης για την τελική δωδεκάδα παικτών που θα «δώσουν το παρών» στο ερχόμενο Ευρωπαϊκό!

 Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

 «Με την ολοκλήρωση της σημερινής (30/8) προπόνησης της Εθνικής Ανδρών, τελευταίας επί ελληνικού εδάφους, ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζελογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη για την ουσιαστική συμβολή τους στην προετοιμασία, με τους τρεις να μη συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για το Ευρωμπάσκετ. Ο Κουζέλογλου μάλιστα, είχε επιστρέψει μετά την πρώτη του αποχώρηση και ο Κακλαμανάκης ενσωματώθηκε εκτάκτως μόλις το περασμένο Σάββατο λόγω των προβλημάτων τραυματισμών».

«Λόγω αυτών των προβλημάτων που υφίστανται, των θεραπειών που συνεχίζουν να κάνουν οι παίκτες που τα αντιμετωπίζουν και των ιατρικών δεδομένων που διαρκώς δίνονται, για την τελική σύνθεση της αποστολής που θα αναχωρήσει αύριο (31/8) για το Μιλάνο και κατ’ επέκταση και για την 12αδα του Ευρωμπάσκετ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα